Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φοίβος: Δεν συνεργάστηκα ποτέ με τη Βίσση για να μην στεναχωρηθεί η Βανδή

Φοίβος: Δεν συνεργάστηκα ποτέ με τη Βίσσ...

«Με την Δέσποινα δεν ήμουν απλά ο παραγωγός της κι ο συνθέτης της, αλλά ήμουν και φίλος της - Βάζω τη φιλία πάνω απότη δουλειά»

Ο Φοίβος κάθισε στον καναπέ του Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για ένα μεγάλο σύνολο καλλιτεχνών, που βρέθηκαν και βρίσκονται στην κορυφή. Ο γνωστός δημιουργός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε το λόγο που αρνήθηκε να συνθέσει κάποιο τραγούδι και να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση.

«Για την Άννα είχα κάνει, όταν έκανε τις προσπάθειες τότε για το εξωτερικό κι είχαμε βρεθεί στο στούντιο, που είχαμε ενορχηστρώσει δύο κομμάτια αν θυμάμαι καλά του Νίκου Καρβέλα και τρία δικά μου. Δεν έγινε κάτι. Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή, αλλά αρνήθηκα να κάνω τραγούδια στην Άννα γιατί θεώρησα ότι θα στενοχωρούσα πολύ την Δέσποινα.

 Με την Δέσποινα δεν ήμουν απλά ο παραγωγός της κι ο συνθέτης της, αλλά ήμουν και φίλος της. Δεν θα ήθελα ποτέ να στενοχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία επάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά δεν συνέβη… Τώρα εννοείται γιατί όχι. Με μεγάλη μου χαρά» εξομολογήθηκε ο Φοίβος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight