Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποφασίζεται η προφυλάκιση ή όχι του αστυνομικού που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά

Αποφασίζεται η προφυλάκιση ή όχι του αστ...

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Δευτέρα (19.12.2022), αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την προφυλάκιση ή μη του του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατά την διάρκεια καταδίωξης πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη. 

Ο ανακριτής θα ζητήσει από τον Εισαγγελέα συμπληρωματική ποινική δίωξη για τον αστυνομικό, καθώς ο θάνατος του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη, αλλάζει την κατηγορία. Ο κατηγορούμενος θα κληθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή και Εισαγγελέα, για συμπληρωματική απολογία με τα νέο δεδομένα. 

 


Στη συνέχεια, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον ανακριτή, ο οποίος θα ζητήσει από τον Εισαγγελέα συμπληρωματική ποινική δίωξη, καθώς ο θάνατος του 16χρονου αλλάζει την κατηγορία και από απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο αναμένεται να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η κοινότητα των Ρομά ζητά δικαιοσύνη και να προφυλακιστεί ο αστυνομικός, ενώ η κοινότητα των Ελλήνων Τσιγγάνων τονίζει πως πρέπει να διατηρηθεί η ψυχραιμία στις τάξεις της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις