Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Σμύρνη: Εξαφάνιση 15χρονης από δομή

Νέα Σμύρνη: Εξαφάνιση 15χρονης από δομή

Η 15χρονη εξαφανίστηκε από Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας στη Νέα Σμύρνη

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό 15χρονης, η οποία εξαφανίστηκε από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

 
Συγκεκριμένα, στις 15/12/2022, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Καλλιόπη Σ. 15 ετών.

Κινδυνεύει η ζωή της
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 16/12/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Καλλιόπη Σ., έχει ύψος 1,65 μ, έχει βάρος περίπου 75 κιλά, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις