Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία της Τζέιν Φόντα, η οποία στις 21/12 γίνεται 85 ετών

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία της...

Με μια φωτογραφία της από διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσιγκτον η Αμερικανίδα σταρ ανακοίνωσε ότι η ασθένεια της είναι σε ύφεση

Η βραβευμένη με 2 Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για τα σημαντικά φιλμ των 70ς, «Klute - Η Εξαφάνιση» και ο «Γυρισμός -Coming Home», Aμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα - Jane Fonda σε λίγες μέρες, στις 21 Δεκεμβρίου συμπληρώνει αισίως τα 85 της χρόνια. Η Φόντα πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι έχει «διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin». Ωστόσο είχε καθησυχάσει τους θαυμαστές της λέγοντας ότι είναι αισιόδοξη γιατί αυτό το είδος καρκίνου είναι ιάσιμο σε μεγάλο ποσοστό.

Τώρα η δημοφιλής και εξαιρετικά αγαπητή ηθοποιός, παγκοσμίως με μία καριέρα που ξεκίνησε το ’60, με μια φωτογραφία της από διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι η ασθένεια της είναι σε ύφεση!

Πιο συγκεκριμένα η Τζέιν Φόντα που είναι και ακτιβίστρια, έγραψε στο Instagram: «Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή».

Η  Φόντα, η οποία όπως προείπαμε, γίνεται 85 ετών στις 21 Δεκεμβρίου ανέφερε ότι ενώ οι πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight