Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Βιτάλη για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά: «Οι ίδιοι δεν θέλουν να ζήσουν αλλιώς»

Ελένη Βιτάλη για τον πυροβολισμό του 16χ...

Όλα όσα σχολίασε

Στην κάμερα της εκπομής «Xαμογέλα και πάλι» μίλησε η Ελένη Βιτάλη, με αφορμή τις εμφανίσεις της με τον Χρήστο Θηβαίο, στο Γυάλινο μουσικό θέατρο. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου Ρομά, ύστερα από πυροβολισμό αστυνομικού. 

«Όταν ψάχνεις να βρεις γιατί ξηλώθηκε ένα πουλόβερ είναι μία ουτοπία, πρέπει να βρεις την άκρη του. Δεν φταίνε ούτε οι Ρομά, ούτε η αστυνομία ούτε και η κυβέρνηση. Αυτό που φταίει είναι ότι δεν υπάρχει ένας ”πατέρας” στην μειονότητα των Ρομά και οι ίδιοι δεν θέλουν να ζήσουν αλλιώς» σχολίασε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι σε μεγάλα μαγαζιά που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, το έχει κάνει για οικονομικούς λόγους, καθώς αυτό που πάντα αγαπούσε κι αγαπά είναι τις μικρές σκηνές.

«Ο Θεός είναι αυτός που με κρατάει ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια επάνω στην σκηνή. Στη ζωή μου δεν έχω υπάρξει τακτικό κορίτσι που ν' ακολουθεί τα "πρέπει" δεν είχα καλή σχέση μαζί τους. Ο Θεός μάλλον έβλεπε σε μένα ότι έχω δουλειά ακόμα και είπε: "Ας την αφήσω ακόμα λίγο". Είμαστε διατεταγμένα σώματα να κάνουμε κάτι κι αν δεν το έχουμε κάνει καλά, ο Θεός λέει: "Ας δώσω σε αυτόν λίγο χρόνο. Αν ήθελα να εκφραστώ χύμα, θα έλεγα ότι ο Θεός με αγαπάει, αν και ο Θεός τους αγαπάει όλους. Πριν από 50 χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ την πορεία που θα έχω, πίστευα ωστόσο ότι θα γίνω καλή τραγουδίστρια και γνωστή. Δεν μπορείς όμως να ξέρεις τι μπορεί να γίνει, η ίδια η ζωή σε πάει εκεί που θέλει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight