Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η πορεία για την επέτειο της δολο...

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Πάτρας, όμως παραμένουν έξω από τον χώρο του Παραρτήματος στην οδό Κορίνθου. Στο σημείο παραμένουν και δυνάμεις τις αστυνομίας που παρακολουθούν διακριτικά. Η κυκλοφορία στην Κορίνθου δόθηκε και τα οχήματα παιρνούν κανονικά. 

* Πορεία 200 περίπου ατόμων πραγματοποιείται αυτή την ώρα στους δρόμους της Πάτρας στη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η πορεία ξεκίνησε από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου. Δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για το φόβο επεισοδίων από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

To πρωί πραγματοποιήθηκαν δύο επισης πορείες στους δρόμους της Πάτρας στη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Πρώτη ενημέρωση: Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του 15χρονου τότε Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια και, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιούνται πορείες σε όλη τη χώρα.

Ξεκίνησε η πορεία  στους δρόμους της Πάτρας. Είχε προηγηθεί συγκέντρωση ατόμων στο Παράρτημα .

Μάλιστα το κλίμα είναι τεταμένο με αφορμή και τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου ρομά στην Θεσσαλονίκη, όταν πυροβολήθηκε από αστυνομικό γεγονός που έχει δημιουργήσει από χθες εκρηκτική κατάσταση και στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις