Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Το Γαλλικό αστυνομικό θρίλερ "Η Νύχτα της 12ης" στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Πάτρα: Το Γαλλικό αστυνομικό θρίλερ &quo...

Ξεκινά να προβάλλεται την Πέμπτη 8/12 και θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 14/12/2022

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη στην Πάτρα από την Πέμπτη 8 έως και την Τετάρτη 14/12/2022 θα προβάλλεται στις 19:00 και στις 21:30 η Γαλλική αστυνομική ταινία «La Nuit du 12 - Η Νύχτα της 12ης».

Πρόκειται για αστυνομικό δράμα σε σκηνοθεσία Ντομινίκ Μολ που είχε προβληθεί στο περασμένο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Διανομή από Cinobo.

Παίζουν οι: Μπαστιάν Μπουγιόν, Μπουλί Λανέρς, Τεό Κολμπί, Ζοάν Ντιονέ, Τιμπό Εβράρ, Ζουλιέν Φριζόν, Πολ Ζανσόν, Πολίν Σεριέζ, Πιερ Λοτάν, Λουλά Κοτόν-Φραπιέ.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Περίληψη

Επιστρέφοντας στο σπίτι της τα ξημερώματα, μετά από μάζωξη με φίλες της, η Κλαρά πυρπολείται από άγνωστο και πεθαίνει. Ομάδα αστυνομικών καταφθάνει στον τόπο του εγκλήματος, μια επαρχιακή πόλη των Γαλλικών Άλπεων, με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, πρόκειται για ένα Κινηματογραφικά ορθογραφημένο και σεναριακά στιβαρό αστυνομικό θρίλερ. Ένα «Zodiac» αλά γαλλικά, το οποίο περιγράφει διεισδυτικά τις απωθημένα βίαιες, πατριαρχικές δομές της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture