Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το ΠΑΣΟΚ για την οικονομία

Το ΠΑΣΟΚ για την οικονομία
Δημήτρης Κόκλας

Του Δημήτρη Κόκλα, μέλους του τομέα Μικρομεσαίας Επιχείρησης και στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ άρχισε να καταγράφεται στη συνείδηση του κόσμου ως δύναμη κυβερνητικής εξουσίας και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή καλείτε να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και τις ανάγκες της εποχής. Και αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι η στιγμή της επιλογής και της δράσης, που καλείτε το ΠΑΣΟΚ να ενεργοποιήσει την ήρεμη πολιτική δύναμη τού εργαζόμενου λαού, των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, που αποτελούν πραγματικά τη Ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και της οικονομίας μας. Οι δημιουργικές παραγωγικές δυνάμεις, επιστημόνων, ελεύθερων επαγγελματιών, βιοτέχνες, διανοούμενοι, τα μη προνομιούχα κοινωνικά στρώματα που είχε επισημάνει πολλές φορές ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Αυτή η ήρεμη μεταρρυθμιστική δύναμη μπορεί να κάνει δημοκρατικές ανατροπές. Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει για να γίνει ξανά πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων και εγγυητής της διακυβέρνησης του τόπου, μέσα από τις συμπληγάδες και τις ανάγκες της υγειονομικής, οικονομικής, κλιματικής κρίσης και όλων των σύγχρονων προκλήσεων για να πάει η πατρίδα μας σε ένα καλύτερο παρών και μέλλον. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να εμπνεύσει ξανά όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, αλλά και τα 2 εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες, που 10 χρόνια τώρα έφυγαν από τις κάλπες, που οι μισοί από αυτούς ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται ενωμένο και με το αξιακό του πλαίσιο. Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να είναι μια απλή δύναμη αντιπολίτευσης και τυφλής διαμαρτυρίας.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει δύναμη μεταρρυθμιστικής ευθύνης, που γνωρίζει και θέλει να αλλάξει ξανά τη χώρα και το μοντέλο της διακυβέρνησης της. Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά την ανθρώπινη ζωή, την υγεία αλλά και την λειτουργεία της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Είναι σημαντικό να δούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάρρευσε απλά το ΠΑΣΟΚ, είχε καταρρεύσει συνολικά η σοσιαλδημοκρατία και στην Ευρώπη και διεθνώς.

Το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ για να φέρει μήνυμα ελπίδας σε όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες. Είναι εδώ να αγωνιστούμε για να κτίσουμε ξανά το κοινωνικό κράτος, είναι εδώ για να αγωνιστούμε για περισσότερη Δημοκρατία, για πραγματική ισονομία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για την Ελλάδα, για το λαό, για να κάνει ξανά την ελπίδα πράξη μαζί με τον προοδευτικό κόσμο της χώρας που δεν συμβιβάζεται με τον ελιτισμό της δεξιάς και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που και οι δυο συσσώρευσαν προβλήματα παρά λύσεις. Προβλήματα που προσβάλουν κάθε δημοκρατικό πολίτη της πατρίδα μας. Δυο κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και αντί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, μόνο τους μέλημα να επιστρέψουν γρήγορα στην εξουσία χωρίς να τους ενδιαφέρει το μέλλον της πατρίδα μας και το κόστος μιας νέας διχόνοιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις