Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Σταματήσαμε να αναπνέουμε τη μέρα του τροχαίου»

«Σταματήσαμε να αναπνέουμε τη μέρα του τροχαίου»

Επιστολή των γονιών της Έμμας στον Πρωθυπουργό

Θλίψη και θυμός είναι τα συναισθήματα που βιώνουν οι γονείς της Έμμας, της άτυχης φοιτήτριας που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της όταν στις 22 Νοεμβρίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη. 

Οι γονείς της Έμμας, που πάλεψε γενναία μετά την παράσυρσή της στη Θεσσαλονίκη, δηλώνουν ότι η ζωή τους σταμάτησε την 22η Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως η 21χρονη φοιτήτρια έδωσε ζωή με τον θάνατό της, καθώς οι γονείς της πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, όπως εξάλλου ήταν η επιθυμία της ίδιας της Έμμας.

Η μητέρα της Έμμας δήλωσε στην τηλεόραση του Star: «Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1:20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση».

Οι γονείς της απέστειλαν επιστολή όπου διατύπωσαν κάποια ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3».

 «Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα» πρόσθεσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η μητέρα της Έμμας επικοινώνησε με την μητέρα του άτυχου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή που είχε χάσει τη ζωή του με αντίστοιχο τρόπο στη λεωφόρο Ποσειδώνος το 2019.

Η ίδια ευχαρίστησε τη μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή λέγοντάς της πως αν δεν ήταν εκείνη να πιέσει ώστε να αυστηροποιηθεί η σχετική νομοθεσία, ο δολοφόνος της κόρης της δεν θα είχε προφυλακιστεί.

Μάλιστα, δήλωσε πως η μητέρα του Αδαμάντιου της είπε ότι θα σταθεί δίπλα της καθώς όπως είπε: «Ανεβαίνουμε τον ίδιο Γολογοθά. Μόνο εγώ μπορώ να την καταλάβω, μόνο αυτή μπορεί να με καταλάβει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις