Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παράσυρση 21χρονης: "Ο οδηγός πήρε το αυτοκίνητο για δοκιμή, ήθελε να το αγοράσει" λέει ο ιδιοκτήτης του

φωτο glomex

φωτο glomex

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη στην κατάθεσή του δηλώνει πως διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον οδηγό.

Φιλικές σχέσεις με τον 30χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε την κοπέλα στην Καμάρα φέρεται να είχε ο 44χρονος κάτοχος του οχήματος, με τον ίδιο να υποστηρίζει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ότι του έδωσε το αυτοκίνητο για δοκιμή.

Η οικογένεια εξακολουθεί να αναζητεί απαντήσεις για την παράσυρση της νεαρής κοπέλας, στην περιοχή της Καμάρας, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο κάτοχος του αυτοκινήτου στην κατάθεσή του σημείωσε ότι γνωρίζει τον οδηγό και ότι έβγαιναν συχνά μαζί.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται για τους λόγους που του έδωσε το αυτοκίνητο, στη μία και μισή το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο κάτοχος υποστήριξε ότι έδωσε τη Δευτέρα τα κλειδιά για δοκιμή στον 30χρονο οδηγό, καθώς είχαν προσυμφωνήσει ότι θα το αγοράσει την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, ο οδηγός που αναζητείται πήρε το αυτοκίνητο να το οδηγήσει για κάποιες μέρες και πριν το ατύχημα του είπε ότι θα το αγοράσει. Όπως είπε μάλιστα ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, είχαν δώσει ραντεβού για την επόμενη μέρα όπου θα του έδινε τα χρήματα ώστε να γίνει η μεταβίβαση. Ωστόσο, στο ραντεβού αυτό, όπως τόνισε, δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς στους ενδιάμεσους χρόνους προέκυψε το τροχαίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κάτοχος δήλωσε επίσης στην κατάθεσή του ότι είχε αγοράσει το αμάξι πριν από δύο μήνες για τη σύντροφό του, η οποία όμως τελικά δεν το ήθελε και αποφάσισε να το πουλήσει. Έτσι, το μετέφερε στον 30χρονο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να το αγοράσει εκείνος.

Γνωστός στις αρχές ο δράστης
Όπως αανφέρει το thestival.gr, η Αστυνομία γνωρίζει ότι το άτομο που οδηγούσε το όχημα και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος, αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πλγηροφορίες, ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών και αποφυλακίστηκε υπό όρους.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η 21χρονη έως τις 11 το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στα Χανιά. Με βραδινή πτήση έφθασε στη Θεσσαλονίκη μετά τις 00.00 και μιάμιση ώρα αργότερα ο οδηγός την παρέσυρε στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός χτύπησε την κοπέλα, έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ξανά έκανε πίσω και την πάτησε ξανά ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό, αλλά αυτός διέφυγε.

Διασώστες του ΕΚΑΒ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

πηγή news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις