Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκίνηση για το θάνατο του Ελληνοαμερικανού ηθοποιού Τζον Ανιστον, πατέρα της Τζένιφερ, στα 89 του χρόνια

Συγκίνηση για το θάνατο του Ελληνοαμερικ...

Γλυκέ μου μπαμπά… Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ, έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον στο instagram

Συγκίνηση και λύπη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Days of Our Lives» και πατέρας της σταρ Τζένιφερ Aνιστον, Τζον Άνιστον σε ηλικία 89 χρόνων.

«Γλυκέ μου μπαμπά… Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα – και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο συγχρονισμό. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα», έγραψε η γλυκιά Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον κάτω από ένα άλμπουμ φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram.

«Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι», συνέχισε. Ο Τζον Άνιστον όπως γράφει το flix.gr, τιμήθηκε τον Ιούνιο με βραβείο Daytime Emmys Lifetime Achievement για τον μακροχρόνιο ρόλο του στην τηλεοπτική σαπουνόπερα «Days of Our Lives». Αν και ο Τζον Άνιστον δεν παρευρέθηκε στην τελετή, η κόρη του, Τζένιφερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη διάκριση του πατέρα της.

Ο Τζον Άντονι Άνιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.

Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Βίκτορ Κιριάκις στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight