Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιφνίδιος θάνατος 49χρονου στη Λαμία – Κατέρρευσε μέσα στο αυτοκίνητο της εταιρείας που εργαζόταν

Αιφνίδιος θάνατος 49χρονου στη Λαμία – Κ...

Φως στην αιτία θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή

Σοκ επικρατεί στη Λαμία για τον αιφνίδιο θάνατο ενός 49χρονου, ενώ πήγαινε να πιάσει δουλειά το πρωί της Παρασκευής.

Ο άτυχος 49χρονος κατέρρευσε μέσα στο αυτοκίνητο της εταιρείας που εργαζόταν και ο συνάδελφός του, που ήταν μαζί του, ειδοποίησε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για τον 49χρονο. Όταν έφτασε στο Νοσοκομείο Λαμίας γύρω στις 7 το πρωί, είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το LamiaReport ο 49χρονος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, ωστόσο, φως στην αιτία θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Ανακοίνωση για τον αιφνίδιο θάνατο του εργαζομένου εξέδωσε και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, σημειώνοντας ότι έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να εξετάσουν διεξοδικά τα αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής του.

Η ανακοίνωση του ΕΚΠΕΦ:
«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο ενός ακόμη συναδέλφου σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Σήμερα στις 6:40 νωρίς το πρωί είχαμε έναν ακόμη θάνατο σε εργασιακό χώρο. Ο άτυχος συνάδελφός μας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή.

Μετά από καταγγελίες και πληροφορίες που έφτασαν στο Εργατικό μας Κέντρο, ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς και από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, να εξετάσουν διεξοδικά τα αίτια θανάτου του άτυχου συναδέλφου μας και αν διαπιστωθούν ευθύνες, να αποδοθούν όπου και σε όποιους αναλογούν.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις