Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακίστηκαν ακόμη 2 άτομα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Προφυλακίστηκαν ακόμη 2 άτομα για την υπ...

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Ακόμη δύο κατηγορούμενοι παίρνουν τον δρόμο για τη φυλακή μετά τις απολογίες τους ενώ αυτοί που έχουν ήδη προφυλακιστεί ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις, με τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν και τους στενούς συγγενείς τους που παραμένουν στο πλευρό τους.

 Το μεσημέρι της Τρίτης, θέση απέναντι από την ανακρίτρια πήραν ο 35χρονος που δηλώνει ανεπάγγελτος εισοδηματίας και ο 39χρονος που εργαζόταν ως συνοδός ασφαλείας σε εταιρεία σεκιούριτι. Και οι δύο επέμειναν πως δεν είχαν συναντήσει ποτέ την 12χρονη και πως απλά έτυχε να μιλήσουν μαζί της στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Τους αναγνώρισε από φωτογραφίες η 12χρονη

 Η άρση απορρήτου όμως, αλλά και το γεγονός πως η 12χρονη τούς αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν αστυνομικοί, μέτρησαν καταλυτικά στο να προφυλακιστούν και εκείνοι για την πολυσυζητημένη υπόθεση.

Όλα αυτά ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση του 55χρονου προπονητή που είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ στις 16 Οκτωβρίου. Σχεδόν τρεις εβδομάδες αργότερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφού οι συνομιλίες της εφαρμογής έδειξαν ότι συναντήθηκε με το παιδί τουλάχιστον δύο φορές, με την 12χρονη να τον αναγνωρίζει ως έναν από τους βιαστές της σε φωτογραφίες που τις έδειξαν οι αστυνομικοί.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και έτσι με τη σύμφωνη γνώμη τους, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Νέα εντάλματα σύλληψης

Οι αστυνομικοί που τρέχουν τη μεγάλη έρευνα περιμένουν τρία νέα εντάλματα σύλληψης αντρών που είχαν ανταλλάξει φωτογραφίες και μια σειρά από μηνύματα με την 12χρονη.

Σε ορισμένα από αυτά φαίνεται να κλείνουν μαζί της ραντεβού, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το παιδί κακοποιήθηκε και από εκείνους.

Στον Κορυδαλλό η 37χρονη μητέρα

Τις εξελίξεις παρακολουθεί καθημερινά από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και η 37χρονη μητέρα της ανήλικης. Επιμένει πως είναι αθώα και διαψεύδει μια σειρά από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για σχέση της με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

H 37χρονη παραμένει τις τελευταίες μέρες διαρκώς στο κελί της και δεν προαυλίζεται. Έχει σταθερή επικοινωνία με τον δικηγόρο και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, που όπως λέει περιμένουν να δουν αν και πότε θα αποφυλακιστεί.

Με νέες δηλώσεις η πεθερά της 37χρονης στέλνει νέο μήνυμα στήριξης στη νύφη της και εκφράζει τη σιγουριά ότι πολύ σύντομα η επιμέλεια των παιδιών θα επιστρέψει στην ίδια.

«Θα τα πάρουμε τα παιδιά, δε θα μείνουν εκεί. Θα πάρω εγώ, η θεία και η μάνα που θα βγει όπου να ‘ναι, είναι άδικα στη φυλακή. Τα παιδιά θέλουν τη μάνα τους. Μου έχει πει ότι δεν έχει κάνει τίποτα και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί ότι είναι αθώα. Άδικα είναι εκεί μέσα».

Η απάντηση για το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας αναμένεται σε λίγες μέρες από σήμερα, με όλα τα βλέμματα να βρίσκονται διαρκώς στραμμένα στα εγκληματολογικά εργαστήρια από τα οποία φαίνεται να προκύπτουν καθημερινά νέα στοιχεία για την υπόθεση φρίκης.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις