Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιχμές Μητσοτάκη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Τι είπε για τη δήλωση Βρέντζου

Αιχμές Μητσοτάκη για τον Βαγγέλη Μαρινάκ...

"Πού ήταν η εγκληματική οργάνωση όταν η ομάδα κατακτούσε με ευδιάκριτες διαφορές το πρωτάθλημα τα τρία προηγούμενα χρόνια;"

Αιχμές άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τη δήλωση του μέλους του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου, το βράδυ της Κυριακής, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. 

"Πού ήταν η εγκληματική οργάνωση στην οποία αναφέρθηκε ο ερυθρόλευκος παράγοντας, όταν η ομάδα κατακτούσε με ευδιάκριτες διαφορές το πρωτάθλημα τα τρία προηγούμενα χρόνια" διερωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι "κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους, κάποιοι θεωρούν πως επειδή έχουν μία ομάδα, ή επειδή ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή και τα δύο ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση και να υπονομεύουν".

"Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε" συνέχισε, "πως οι ρόλοι του καθενός είναι απολύτως ξεκαθαρισμένοι: η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση, εκλεγόμαστε από το λαό, θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην πρόοδο της χώρας, δεν είναι όμως ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων που πιέζουν την κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι".

"'Αρα το μήνυμα το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η κυβέρνηση και εγώ ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε και γινόμαστε αντικείμενα εκβιασμού και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά" πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις