Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνδρας από την Πάτρα πιάστηκε με 9,5 κιλά χασίς στην Αγ. Βαρβάρα Αττικής

Άνδρας από την Πάτρα πιάστηκε με 9,5 κιλ...

Πως τον συνέλαβαν

Η κίνηση του ιδιοκτήτη οχήματος κρίθηκε ύποπτη στην παρουσία πληρώματος της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής και κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του διαπιστώθηκε ότι ήταν έμφορτο με χασίς.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Δυτικής Αττικής στον τομέα της Αγίας Βαρβάρας, περιπολούσε (03/11-21.20) επί της Λ.Αθηνων, όταν στο ύψος του “312”, εντόπισαν πεζό να προσεγγίζει με κίνηση που τον κατέστησε ύποπτο, σταθμευμένο όχημα. Ο ύποπτος δήλωσε ιδιοκτήτης του οχήματος και οι αστυνομικοί ζήτησαν να ελέγξουν το μαύρο Seat Leon. Πριν ξεκλειδώσει ωστόσο το όχημα, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή, με τα πληρώματα της ΔΙΑΣ να ενεργούν καταδίωξη. Λίγα μέτρα από το σημείο ο ύποπτος δεσμεύτηκε και ακολούθησε έλεγχος στο εσωτερικό του οχήματος του. Στο χώρο της καμπίνας , οι ΔΙΑΣ εντόπισαν και κατέσχεσαν δυο σακ βουαγιάζ με 9.5 κιλά χασίς, επιμελώς τοποθετημένα.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία, 36χρονου από την Πάτρα, “γνώριμος” των Αρχών ως “βαποράκι” και μεταφορέας ναρκωτικών. Ο 36χρονος συνελήφθη και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών .

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίζεται δικογραφία και θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις