Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο Πατρινοί δοκιμάστηκαν στα blind auditions του φετινού The Voice - Ο Στέλιος Αθανασόπουλος πέρασε & πήγε στον Κ. Αργυρό

Δύο Πατρινοί δοκιμάστηκαν στα blind audi...

Η Σωτηρία Μπελίτσου που διαγωνίστηκε ερμηνεύοντας ένα κομμάτι που έχει πει η Νατάσα Θεοδωρίδου, αν και ήταν αρκετά καλή δεν πέρασε στην επόμενη φάση

H Πάτρα και γενικότερα η Δυτική Ελλάδα είχε δυναμική παρουσία στα blind auditions του φετινού The Voice, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο Σκάι. Απ’ όσο είδαμε στη σκηνή του δημοφιλούς τραγουδιστικού, διαγωνιστικού σώου, συμμετείχε ο 23χρονος Πατρινός ηχολήπτης, συνθέτης και ερμηνευτής με λατρεία στο έντεχνο, όπως δήλωσε, Στέλιος Αθανασόπουλος ερμηνεύοντας ένα ιδιαίτερο ξένο κομμάτι, το "I'm Yours" του Τζέισον Μραζ.

Ο 23χρονος Πατρινός καλλιτέχνης κατάφερε με το που ξεκίνησε να τραγουδά, να γυρίσουν σχεδόν αμέσως την καρέκλα τους για να τον δουν τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο και ο Πάνος Μουζουράκης εκ των 4 κριτών ενώ λίγο μετά γύρισε και η Έλενα Παπαρίζου ενώ μόνο ο Σάκης Ρουβάς δίστασε, γεγονός που ψιλοαπογοήτευσε τον νεαρό Πατρινό τραγουδιστή.

Εν τέλει ο Στέλιος Αθανασόπουλος αντισυμβατικός όπως απέδειξε και απρόβλεπτος, επέλεξε για coach του στη συνέχεια του μουσικού σώου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στο μεταξύ να περάσει από την απαιτητική διαδικασία των blind auditions στην επόμενη φάση του The Voice, δοκίμασε και η 40χρονη Σωτηρία Μπελίτσου από την Πάτρα, η οποία είχε σε μικρότερη ηλικία δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι και μάλιστα είχε συμμετάσχει και στο «Να η ευκαιρία» και είχε ξεχωρίσει ενώ έχει πραγματοποιήσει και κάποια επιτυχημένα μουσικά live όπως στο "Φάρο" στην Πάτρα με τον Γιώργο Παράμερο. Σήμερα εργάζεται με το σύζυγο της Γιώργο, έχοντας μία επιχείρηση εστίασης, ωστόσο η παντοτινή της αγάπη στο τραγούδι της έδωσε το κίνητρο να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό The Voice. Τραγούδησε ένα γνωστό κομμάτι των Γιώργου Σαμπάνη και της Ελένης Γιαννατσούλια, το «Άσ’τα όλα κι έλα» που έχει πει η Νατάσα Θεοδωρίδου και ενώ γενικά το είπε καλά το κομμάτι, δεν κατάφερε να πείσει κάποιον εκ των κριτών να γυρίσει την καρέκλα του.

Τέλος είδαμε και τον 25χρονο Παύλο Γκόρδη που αν και από την Καβάλα, όπως είπε, είχε σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα στον Πύργο της Ηλείας. Ο Παύλος Γκόρδης είπε ένα αγαπημένο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, το «Που να εξηγώ» και εντυπωσίασε επιλέγοντας στο τέλος να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Στο skaitv.gr μπορείτε να δείτε όλο το επεισόδιο των blind auditions της Κυριακής 6/11/2022.

Η Σωτηρία Μπελίτσου.

Η Σωτηρία Μπελίτσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight