Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρει ο αριθμός όσων έσπευσαν να λάβουν βοήθεια σε τρόφιμα στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

Σοκάρει ο αριθμός όσων έσπευσαν να λάβου...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διανομή τροφίμων ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής για δικαιούχους ΤΕΒΑ, στην περιοχή Ταραμπούρα

Με μια σακούλα η οποία περιείχε ένα κιβώτιο με τρόφιμα αποχωρούσαν από το λαϊκό στέκι-εστιατόριο του δήμου Πατρέων στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα, οι εκατοντάδες οικονομικά αδύναμοι πολίτες που έσπευσαν εκεί για να λάβουν λίγα τρόφιμα, αποτέλεσμα δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων, διένειμαν τρόφιμα  (βόειο κρέας, τυρί ημίσκληρο, τυρί γραβιέρα ΠΟΠ, ακτινίδια, μήλα και μπανάνες) & είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν,  καθαριστικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, αφρόλουτρο, κρεμοσάπουνο) σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Οι διανομές έγιναν στο Λαϊκό Στέκι-Εστιατόριο του Δήμου Πατρέων, στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα. Εκεί το πρωί της Πέμπτης συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πατρινοί από κάθε ηλικιακή ομάδα.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, είπε από το σημείο των διανομών πως, «Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες , στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης σε  νοικοκυριά που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας pdeteba.gr στην κατηγορία Ανακοινώσεις/Νέα, αλλά και να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00). Μάλιστα η δράση θα επαναληφθεί και πριν τα Χριστούγεννα.

Οι δικαιούχοι για την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίζουν Α.Μ.Κ.Α. και αστυνομική Ταυτότητα. Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις