Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα ψάχνει η οικογένεια της 27χρονης στη Θέρμη - «Ούτε συγγνώμη δεν ακούσαμε»

Απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα ψάχν...

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια της κοπέλας

Σοκάρει ο θάνατος 27χρονης κοπέλας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος, ανήμερα της εθνικής μας επετείου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Τραγικές φιγούρες η οικογένεια της κοπέλας που προσπαθεί να βρει δύναμη και κουράγιο ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας της 27χρονης για όσα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής: «Το κορίτσι μου είχε πάει στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί τον αδελφό της και την οικογένεια του που μένουν μόνιμα εκεί και να καμαρώσει τον ανιψιό της στην παρέλαση. Κατέβηκε από το λεωφορείο για να πάει στο σπίτι τους και μόλις κατέβηκε πέρασε αυτός με το αυτοκίνητο και την περιμάζεψε.

Την πέταξε πολύ ψηλά, τόσο πολύ έτρεχε με το αυτοκίνητο του. Ήταν μαζί και η άλλη μου κόρη και όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της. Κατέβηκε από το λεωφορείο, πήγε από πίσω, ήθελε να περάσει απέναντι, έβγαλε το κεφαλάκι της λίγο να δει αν είναι ελεύθερος ο δρόμος και αυτός δεν την είδε και τη χτύπησε. Και έφυγε σχεδόν ακαριαία από τη ζωή. Πήγε από πάνω η άλλη μου κόρη και της φώναζε να σηκωθεί αλλά δεν μπορούσε. Άδικα μας την πήρε».

Ο αδελφός της άτυχης κοπέλας συμπληρώνει και τονίζει πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος: «Η αδελφή μου δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Αυτός έτρεχε πάρα πολύ. Υπάρχει θλίψη σε όλη την οικογένεια και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Ο οδηγός τη χτύπησε και σταμάτησε 50 μέτρα μετά. Δεν μπορούσε καν να σταματήσει από την ταχύτητα. Και όταν μάλιστα το όριο ταχύτητας στην περιοχή που είναι κατοικημένη και έχει και πολλά μαγαζιά, είναι στα 50 χιλιόμετρα, αλλά και λίγο πριν το δυστύχημα λόγω των έργων που γίνονται το όριο είναι 30 χιλιόμετρα την ώρα.

 Εμείς δεν είμαστε εκδικητικοί αλλά θα θέλαμε τουλάχιστον μία συγγνώμη, ένα συλλυπητήρια αλλά κάτι τέτοιο δεν το ακούσαμε ποτέ από αυτόν. Για μένα είναι δολοφονία, όταν τρέχεις με τέτοια ταχύτητα και σκοτώνεις έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο. Η αδελφή μου έφυγε άδικα. Από το σημείο που την χτύπησε πετάχτηκε περίπου στα 30 μέτρα. Τόσο δυνατό ήταν το χτύπημα.

Μάλιστα έχουμε δει και ότι η Τροχαία έχει κάνει κάποιες παραλείψεις. Δεν έκαναν τίποτα για να μαζέψουν στοιχεία. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποια στοιχεία και τους πήγαμε. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Σε εκείνο τον δρόμο έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι. Έχει στάσεις λεωφορείου στο σημείο, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, δεν υπάρχει διάβαση. Και τρέχουν πάρα πολύ οι οδηγοί. Είναι τραγικό.

 Το κορίτσι μας έχει φύγει τώρα και δεν γυρίζει πίσω. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη. Πόσα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε για να γίνει κάτι για τον δρόμο αυτόν; Η αδελφή μου ήταν χρυσή καρδιά, ήταν μία ψυχούλα».

Σημειώνεται πως ο 69χρονος οδηγός συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα:

πηγη: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις