Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιτυχημένη η εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού της Δ.ΕΠ.ΙΣ Αιγιαλείας

Επιτυχημένη η εκδήλωση κατά του καρκίνου...

Με ενδιαφέρουσες ομιλίες

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Αιγίου Αλέκος Μέγαρης, η πρώτη εκδήλωση της δημοτικής επιτροπής ισότητας Δήμου Αιγιαλείας, ύστερα από την επανενεργοποίηση της με θέμα την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του συλλόγου Άλμα Ζωής Πατρών και με την υποστήριξη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, της Ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Αιγιαλείας και του Εμπορικού και επιχειρηματικού συλλόγου Αιγιαλείας. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος που επισήμανε τη σημαντική θέση της γυναίκας στην κοινωνία αλλά και την απόλυτη δέσμευση του Δήμου ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε παρόμοιες δράσεις που αφορούν την υγεία των συμπολιτών μας και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγιάλειας και της δημοτικής επιτροπής ισότητας Μαρία Γιδά που αναφέρθηκε στις  προτεραιότητες και δράσεις της Δ.ΕΠ.ΙΣ καθώς και στην σπουδαία συμβολή της Αιγιάλειας στη διάδοση της καμπάνιας για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού. 

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες που ακολούθησαν από την καθηγήτρια ακτινοδιαγνωστικής της ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Πατρών Κατερίνα Σολωμού της ψυχολόγου  Άννας Μπελεβέγκα και της εθελόντριας του Άλμα Ζωής Πατρών Άννας Γουρζή.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μουσικά με τραγούδια από την ανθολογία "Ωδή στη γυναίκα" του Σάκη Παπαδημητρίου με την εξαιρετική ερμηνεία της Έλενας Λεώνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις