Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Τραγωδία στα Τέμπη Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια Σεισμός στην Τουρκία ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: «Ο κατήφορος της "Εμπορικής Ανανέωσης" »

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: «Ο κατήφορος ...

Ti αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας αναφέρεται: Ο Σύλλογος μας έχει ιστορική συνέχεια και συνέπεια. Σε μια κρίσιμη περίοδο που η πολύπαθη μικρομεσαία επιχείρηση βάλλεται από τα νέα εξοντωτικά φαινόμενα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και της  φτωχοποίησης των καταναλωτών, δεν πρόκειται να επιτρέψει σε τοξικά, ιδιοτελή πρόσωπα και συμφέροντα να μπουν εμπόδιο στην δράση και αποστολή του της προάσπισης των συμφερόντων της μικρομεσαίας επιχείρησης.

 Στο ΔΣ της Τρίτης 25/10/2002 συζητήθηκαν:  Τα θέματα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας  με την πρωτοβουλία του Συλλόγου για κοινή δράση επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της περιοχής. Ο συντονισμός για αποτελεσματική Παμπατραϊκή και με παρέμβαση στην ΕΣΕΕ Πανελλαδική κινητοποίηση. Θέσεις και παρεμβάσεις του Συλλόγου για το ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας). Το μίνι ασφαλιστικό (ρυθμίσεις, παραγραφή οφειλών), τα κόκκινα δάνεια, η Αναπτυξιακή Τράπεζα. Αυτά και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους για την «Εμπορική Ανανέωση» είναι παρωδία.

Είναι για αυτούς παρωδία γιατί μην έχοντας προτάσεις για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, αναμασούν μονότονα τα περί του mall της ΑΒΕΞ θέλοντας να καταστήσουν  τον Σύλλογο Κτηματομεσιτική εταιρεία real estate υπέρ  κάποιων που θέλουν να επεκταθούν σε τοπικές υπεραγορές, προτάσσοντας το δήθεν ενδιαφέρον για συναδέλφους της όμορης περιοχής. Επαναφέρουν επίμονα αερολογίες για  θέματα που έχουν ήδη απαντηθεί θεσμικά. (για να έχουμε να λέμε ή καλύτερα να γράφουμε).

Ο κατήφορος όμως της αθλιότητας της «Εμπορικής Ανανέωσης» δεν έχει τέλος.

Καλύπτουν την παντελή έλλειψη θέσεων και την άγνοιά τους για τα  προβλήματα  του εμπορικού κόσμου και της πόλης επιδιδόμενοι  στην αγαπημένη τους συνήθεια, που έχει πλέον καταντήσει γραφική, των επιθέσεων με ασύστολα και αήθη ψεύδη, με λοιδορίες και με προσβλητικό λόγο  προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου, την Διοίκηση και τους εργαζόμενους.  

Χωρίς γνώση των αρμοδιοτήτων και των διαδικασιών του Συλλόγου και των οργάνων του αυτοανακηρύσσονται σε νοικοκυραίους που έχουν έρθει σαν Τρόικα να επιβάλουν την τάξη σπέρνοντας  ανυπόστατες υπόνοιες. To μέγεθος όμως της υποκρισίας αλλά κυρίως της αναλγησίας τους συνοψίζεται στην πρόταση για εξοικονόμηση με την διακοπή της βοήθειας προς άτομο με σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα που με κοινωνική ευαισθησία στηρίζει ο Σύλλογος.  Άτομο που είναι γνωστό και αγαπητό σε όλον τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας.

Ο Σύλλογος θα προστατέψει το κύρος και την ιστορία του με όλα τα θεμιτά και νομικά μέσα απέναντι στις αήθεις αυτές  επιθέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις