Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Τσορτέκης: "Ένιωσα ταραχή και αναγούλα όταν πήρα τον ρόλο του Χαράλαμπου στο 'Maestro'"

Γιάννης Τσορτέκης: "Ένιωσα ταραχή κ...

Σκιαγραφεί το προφίλ του χαρακτήρα του στο "Maestro" και απαντά αν είναι έτοιμος να τον μισήσει όλη η Ελλάδα

Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη των τηλεθεατών του "Maestro" η σκηνή του άγριου ξυλοδαρμού και της ωμής βίας από τον Χαράλαμπο με θύματα τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο του Σπύρο, που παρακολούθησαν στο δεύτερο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης που υποδύεται τον κακοποιητή και αλκοολικό πατέρα στη σειρά του MEGA, άνοιξε τα χαρτιά του και εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι!" πώς αισθάνθηκε όταν πήρε τον ρόλο και απάντησε στο αν έχει προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον χαρακτήρα του.

"Η πρώτη μου αντίδραση ήταν καθαρά σωματική, δηλαδή με έπιασε μία ταραχή και μία αναγούλα αυτόματα. Αυτό το πράγμα με τάραξε πάρα πολύ. Πώς θα το κάνω, δηλαδή έως και φοβάμαι. Προσπαθώ να το διαχειριστώ λιγάκι που σε λίγο καιρό θα με... μισεί όλη η Ελλάδα", ανέφερε αστειευόμενος.

"Μπαίνω στη διαδικασία να δικαιολογώ τον οποιονδήποτε και το κάνω γιατί δεν είμαι άγιος, όλα είναι υπό συνθήκες. Ο Χαράλαμπος για παράδειγμα με μία άλλη Μαρία μπορεί να μην ήταν αυτός. Δεν έχει ευθύνη όμως η Μαρία που τρώει ξύλο από τον Χαράλαμπο. Αυτή η βία είναι κατάφωρη αδικία. Δεν δικαιολογείται! Και όταν λέω να δικαιολογήσω τον Χαράλαμπο δεν λέω να δικαιολογήσω τις πράξεις του απλώς να δω πώς αυτός ο άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο. Η βία δεν είναι μονόπλευρη, μόνο από τον Χαράλαμπο προς τη Μαρία, μπορεί η Μαρία, την οποία θα δούμε όντως να μη δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά αυτού του κτήνους, αλλά υπάρχουν πολλά θηλυκά ΄κτήνη' σε ανάλογες περιπτώσεις Χαραλάμπων που ήταν Μαρίες. Και αυτό κάνουμε ότι δεν υπάρχει. Και όμως υπάρχει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος πήρε θέση και για το κίνημα #MeToo και τις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου λέγοντας πως "δεν είναι σημαντικότερο αυτό που έκαναν αυτοί οι τρεις από αυτό που κάνουν άλλοι τρεις που δεν φαίνονται. Η λειτουργία του Me Too έχει εφαρμοστεί στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, αλλά υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματικοί χώροι που συμβαίνει αυτό το πράγμα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight