Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιλάνο: Ένας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό - Τραυματίας και ο ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί

Μιλάνο: Ένας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρ...

Tρεις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση - Παίζει ως δανεικός στην Άρσεναλ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πέντε τραυματίστηκαν από 46χρονο Ιταλό, ο οποίος τους επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο, έξω από το Μιλάνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις από τους τραυματίες ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Ένας άνδρας, 30 ετών, που ήταν ταμίας στο κατάστημα, πέθανε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Οι τραυματίες είνα δύο γυναίκες (που ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένες) και τέσσερις άνδρες - ηλικίας 28, 30, 40 και 80 ετών.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα (δανεικός από την Άρσεναλ), Πάμπλο Μαρί, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο Μαρί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και δεν φαίνεται να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε πέντε πελάτες, στους οποίους επιτέθηκε κατά τύχη. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν πελάτες, και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

 Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις