Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ραμόνα Βλαντή: «Τα πιο πολλά κορίτσια του GNTM είναι κρεμάστρες για το Instagram»

Ραμόνα Βλαντή: «Τα πιο πολλά κορίτσια το...

Όσα δήλωσε για τον διαγωνισμό μοντέλων, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Τις εξελίξεις στο GNTM σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή και εξέφρασε την άποψή της για τα κορίτσια που διαγωνίζονται.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε: «Τα κορίτσια του GNTM δεν μπορούν να είναι μοντέλα. Είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας».

Στη συνέχεια, δήλωσε πως η ίδια έχει ξεχωρίσει μόνο δύο κοπέλες μέσα από το σπίτι του GNTM. «Κατ' εμέ, υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα εκεί μέσα. Το ένα μάλιστα, έφυγε χθες, στο επεισόδιο της Δευτέρας», δήλωσε για τη Τζούλια, τη 18χρονη με τη λεύκη.

«Οι υπόλοιπες είναι κρεμάστρες για το Instagram. Θα το δείτε και στη συνέχεια ότι δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά αυτά τα κορίτσια», τόνισε.

 Φυσικά, δεν παρέλειψε τις αναφορές στη Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία έχει σχολιάσει πολλές φορές.

«Δεν είναι μοντέλο, είναι character και το έχω πει πολλές φορές. Επειδή έχει πολλές πλαστικές επάνω της, εγώ δεν μπορώ να κάτσω να ακούσω τι λέει. Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι όπως έχουν γεννηθεί από μόνα τους, γιατί είναι πρότυπα για τα κορίτσια εκεί έξω», δήλωσε η Ραμόντα Βλαντή.

Ρωτήθηκε μάλιστα, και για τον επόμενο κύκλο του My Style Rocks και το ενδεχόμενο να τον παρουσιάσουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Για το My Style Rocks προτιμώ ξεκάθαρα την Ηλιάνα. Είναι κορίτσι του χώρου που ταιριάζει πολύ καλά σε αυτό το κόνσεπτ. Η Κωνσταντίνα τι έχει κάνει κι έχει πάει καλά; Λες να αποφασίζει αυτή;», είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight