Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεπόλια: «Με παρενόχλησε κι εμένα ο 53χρονος» λέει γειτόνισσα

Σεπόλια: «Με παρενόχλησε κι εμένα ο 53χρ...

Η ίδια γυναίκα, μάλιστα, αναφέρει ότι το βανάκι του το βράδυ εξαφανιζόταν

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον προφυλακισμένο 53χρονο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς και μαστροπεία της 12χρονης από τα Σεπόλια. Πελάτισσα του καταστήματος του στα Σεπόλια, καταγγέλλει πως την παρενόχλησε σεξουαλικά και την έφερε «σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» ενώ «κάθε φορά που έμπαινα στο μαγαζί του σφιγγόταν το στομάχι μου».

Η κάτοικος των Σεπολίων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος «ξεκίνησε να γίνεται διαχυτικός. Αρχισε να εκφράζεται πιο απρεπώς. Αρχισε να φλερτάρει και στη συνέχεια έγινε πιο εκχυδαϊσμένο το φλερτ του». Η κάτοικος της περιοχής επίσης σημείωσε ότι δεν είχε δει τη 12χρονη στο μαγαζί του κατηγορουμένου για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης, αλλά πρόσθεσε ότι το βανάκι του, το πρωί πάντα βρισκόταν εκεί για μεταφορές αλλά το βράδυ εξαφανιζόταν.

 «Το έχω συζητήσει και με άλλες γυναίκες στη γειτονιά, αυτό που βίωνα εγώ, μια παρενόχληση σε ενήλικη όμως γυναίκα, απέχει έτη φωτός από το ανήλικο. Ανοίγουν όμως στόματα και ακούγεται και από άλλες γυναίκες ότι είχαν δεχτεί παρενόχληση», ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις