Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοτική Αρχή Πάτρας: "Ο πατραϊκός λαός να απομονώσει ξανά τους φασίστες, όποιο προσωπείο και αν φορούν"

Δημοτική Αρχή Πάτρας: "Ο πατραϊκός ...

Ανακοίνωση για την εκδήλωση

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή της Πάτρας αναφέρει: "Αποκαλυπτικές εικόνες, οι οποίες δικαίως έχουν ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους του πατραϊκού λαού, έλαβαν χώρα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές, από το λεγόμενο «Άγημα Ιστορικής Αναβίωσης Πατρών “Παναγιώτης Καρατζάς”», με τη χρηματοδότηση μάλιστα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, φυσικά, δεν παραβρέθηκε, καθώς είναι γνωστό σε όλους, εδώ και πολύ καιρό, ποιοι ηγούνται σ’ αυτή την πρωτοβουλία. Άλλωστε, μέλος του συλλόγου αυτού, είναι το γνωστό στην Πάτρα στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος μάλιστα ήταν ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας κατά του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, όταν δικαζόταν μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση κατατέθηκε στεφάνι απ’ το κόμμα του καταδικασμένου φασίστα χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, καθώς επίσης πετάχτηκαν «τρικάκια» που διαφήμιζαν το κόμμα του.

Θα περίμενε κανείς να υπάρξουν αντιδράσεις απ’ τους «επίσημους» παρευρισκόμενους, που εκπροσωπούν φορείς, παρατάξεις, συλλόγους κτλ. Δεν έγινε όμως έτσι, καθώς απ’ ότι φαίνεται δεν έχουμε όλοι την ίδια απέχθεια προς τους φασίστες… Είδαμε τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονα Φωτήλα, τον Αντιπεριφερειάρχη της προσκείμενης στη Νέα Δημοκρατία, Περιφερειακής Αρχής, Ανδρέα Φίλια, καθώς και επικεφαλής παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, συγκεκριμένα τον κ. Πέτρο Ψωμά της παράταξης «Σπιράλ» και τον κ. Νίκο Τζανάκο, της παράταξης «Πάτρα, η δική μας πόλη».

Ούτε κιχ δεν έβγαλαν οι εν λόγω -και άλλοι- κύριοι, ούτε μια λέξη δεν βρήκαν μέχρι τώρα να καταδικάσουν το περιστατικό, εάν υποτίθεται δεν το γνώριζαν και αιφνιδιάστηκαν! Βρήκαν όμως λέξεις να στηλιτεύσουν την απουσία της Δημοτικής Αρχής. Ακόμα και μετά την εκδήλωση, ο κ. Πέτρος Ψωμάς πανηγύριζε, για τη «συνεργασία που κερδίζει έδαφος έναντι της μονολιθικότητας». Αν θέλουν συνεργασία και πολυφωνία με όσους βρεθούν στο δρόμο τους, ακόμα και φασίστες, αν ο στόχος τους είναι συνεργασία πάση θυσία ενάντια στη Δημοτική Αρχή και «όλοι οι καλοί χωράνε», ας την έχουν!

Η Δημοτική Αρχή, με μπροστάρη το Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, που για τη στάση του ενάντια στους χρυσαυγίτες βρέθηκε στα δικαστήρια, θα συνεχίσουν να έχουν συμμάχους τους πατρινούς, το λαό μας, που έχει και κριτήριο και πείρα, ξέρει να απομονώνει τόσο τους ίδιους τους φασίστες, όσο και το σύστημα που τους «τρέφει»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις