Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εξομολόγηση του Κούγια για τον θάνατο της πρώτης του συζύγου – «Έμεινα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο»

Η εξομολόγηση του Κούγια για τον θάνατο ...

Δείτε το βίντεο

Ο  γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στον πρώτο του γάμο και τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του που τον στιγμάτισε.

«Την είχε βαφτίσει χριστιανή η Μαρινέλλα, η οποία και μας πάντρεψε. Ήταν παρόντες και οι γονείς μου. Ήμασταν εγώ 32 κι εκείνη 26. Έπειτα από λίγο έγινε ένα ατύχημα κι έχασε τη ζωή της. Λίγους μήνες μετά τον γάμο. Ύστερα από εκείνο το σκηνικό έμεινα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο. Δεν πήγα ποτέ στο σπίτι μου στην Πολιτεία να πάρω τα πράγματά μου, τα οποία υπάρχουν ακόμη και σήμερα εκεί. Και μάλιστα αυτοί που αγόρασαν αργότερα το σπίτι, με είχαν ενημερώσει να πάω να πάρω τα κοστούμια μου και τις φωτογραφίες. Την επόμενη μέρα πήγα και πήρα ένα κοστούμι και εσώρουχα και κοιμόμουν σε ένα ντιβάνι στο ξενοδοχείο» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ήταν σοκ για μένα η απώλεια της συζύγου μου που κράτησε 20 χρόνια» περιέγραψε σημειώνοντας ότι ξαναπαντρεύτηκε όταν ήταν 51 ετών.

«Είχα πει πως στην εκκλησία θα πάω μόνο ερωτευμένος. Πιστεύω στον έρωτα και γι’ αυτό τον λόγο ήθελα να πάω στην εκκλησία ερωτευμένος. Γι’ αυτό και είμαι ευγνώμων στην πρώην σύζυγό μου, που μου προκάλεσε αυτό το συναίσθημα και τα παιδιά μου, είναι παιδιά έρωτος, δεν είναι παιδιά μιας… απλής σχέσης. Μείναμε επτά χρόνια μαζί, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν θέματα ηθικής, ποτέ δεν υπήρξαν θέματα συμφερόντων. Τουλάχιστον μέσα στον γάμο. Αργότερα υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρξουν. Μια αντιδικία 12 ετών, πολύ έντονη με θέμα την μισή περιουσία μου και των παιδιών μας την περιουσία» ανέφερε για τον γάμο και το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight