Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μάθιου Πέρι μοιράστηκε δημοσίως σκληρές αλήθειες για τη ζωή του

Ο Μάθιου Πέρι μοιράστηκε δημοσίως σκληρέ...

Μίλησε στο περιοδικό People για την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του με αφορμή το βιβλίο του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου

Ο 53χρονος σήμερα, αγαπημένος Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Πέρι - Matthew Perry φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού People και μίλησε για την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του με αφορμή το βιβλίο του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

«Ήθελα να μιλήσω όταν πλέον θα ένιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου.. εντελώς απεξαρτημένος», είπε στο περιοδικό.

Ο ηθοποιός που εκτός από την πολύ δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια – Friends» όπου πρωταγωνίστησε και έγινε σταρ, είχε παίξει και σε κάποιες ταινίες όπως το «Και μετά ήρθε ο έρωτας» του Άντι Τέναντ με τη Σάλμα Χάγιεκ το 1997 και τον «Μαφιόζο της διπλανής πόρτας» το 2000 σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λιν με συμπρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις, αποκαλύπτει στο περιοδικό People ότι παραλίγο να πεθάνει πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία 49 ετών από υπερβολική χρήση οπιοειδών. Πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε μήνες στο νοσοκομείο. «Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω» θυμάται ο Μάθιου Πέρι που ταλαιπωρήθηκε στη ζωή του από καταχρήσεις ουσιών και αλκοολισμό ενώ το 2018 είχε πάθει και διάτρηση στομάχου.

Όταν ο Πέρι συμμετείχε στα «Φιλαράκια» (στη χώρα μας προβάλλονται στο κανάλι Star) ήταν 24 ετών και ο εθισμός του στο αλκοόλ είχε μόλις αρχίσει: «Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Ωστόσο, όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει σε πολλά προβλήματα. Υπήρχαν χρόνια που ήμουν νηφάλιος, όπως η 9η σεζόν. Και μαντέψτε σε ποια σεζόν πήρα υποψηφιότητα για καλύτερος ηθοποιός. Έλεγα: "Αυτό πρέπει να μου πει κάτι"».

Ο Μάθιου Πέρι έγινε ευρύτερα γνωστός με το ρόλο του Τσάντλερ στη δημοφιλή κωμική σειρά «Φιλαράκια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεοπτικό reunion της ασυναγώνιστης παρέας.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Το νέο τεύχος του People (31 Οκτωβρίου 2...

Το νέο τεύχος του People (31 Οκτωβρίου 2022) με εξώφυλλο και κεντρικό θέμα τον Matthew Perry.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight