Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου της Αλεξάνδρειας

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στις επετειακές ε...

Στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 13 & 14 Οκτωβρίου

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου της Αλεξάνδρειας,  καθώς και τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Εμπορικών Επιμελητηρίων Μεσογείου (ASCAME), στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 13 & 14 Οκτωβρίου 2022.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, η 2ήμερη εκδήλωση που έλαβε χώρα στον συνεδριακό χώρο της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, περιελάβανε μια σειρά από ομιλίες, παρουσιάσεις αλλά και προβολή βίντεο τόσο για την ιστορία του Επιμελητηρίου της Αλεξάνδρειας και τη συμβολή του στην εμπορική δραστηριότητα της Αλεξάνδρειας και την οικονομική της ανάπτυξη καθώς και την συμβολή του ASCAME στην δικτύωση όλων των εμπορικών επιμελητηρίων της Μεσογείου και τη σημασία συνεργασίας αυτών και κατ’ επέκταση των Μεσογειακών χωρών που εκπροσωπούν. Οι εκδηλώσεις οι οποίες προετοιμάζονταν ένα χρόνο πρίν, είχαν άρτια οργάνωση ενώ συμμετείχαν πάνω από 2000 προσκεκλημένοι από τις χώρες της Μεσογείου. Ολοκληρώθηκαν με τη διοργάνωση δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό παλάτι Montaza το οποίο άνοιξε για το κοινό μετά από χρόνια ειδικά για το σκοπό της εκδήλωσης.

Κατά το 2ήμερο, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και συνομιλήσουν με εκπροσώπους άλλων Επιμελητηρίων -μελών του ASCAME καθώς και Έλληνες της Αιγύπτου που επίσης ήταν προσκεκλημένοι στην εκδήλωση. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε συνομιλητές, το γεγονός ότι το Επιμελητήριο Αχαΐας σε 14 έτη συμπληρώνει 200 έτη από την ίδρυσή του και αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα στο θεσμό του ASCAME. Για το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Διοίκηση Εκπροσώπησαν  οι κ.κ. Τηλιγάδης Αριστείδης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Καλαμαράς Βασίλειος, Κάραμπετ Σααντ και Κριτσώνης Κωστής, μέλη του ΔΣ. Επίσης, προσκεκλημένοι ήταν και τα μέλη της Ομάδας έργου του INTECMED  κ.κ. Γιωτόπουλος Κωστας, Σίδερης Στάθης και Κατσαντά Δανάη, έργο στο οποίο ο φορέας είναι ο Επικεφαλής εταίρος και το ASCAME αποτελεί επίσης εταίρο υλοποίησης του έργου. Το Επιμελητήριο Αχαΐας, μέλος του ASCAME και μέλος του Ελληνο-Αραβικού Επιμελητηρίου,  ήταν ένα από τα ελάχιστα Ελληνικά Εμπορικά Επιμελητήρια που είχε παρουσία στις επετειακές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις