Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωτήλας «αποδοκιμάζει» Βορίδη για τον χημικό ευνουχισμό: «Να μη γυρίσουμε στο παρελθόν»

Φωτήλας «αποδοκιμάζει» Βορίδη για τον χη...

Ο βουλευτής της ΝΔ Ιάσωνας Φωτήλας διαφοροποιήθηκε σαφώς από τον Μάκη Βορίδη εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του με το μέτρο του χημικού ευνουχισμού.

Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος σε σχέση με τον Μάκη Βορίδη στο θέμα του χημικού ευνουχισμού των παιδοβιαστών βρέθηκε ο Ιάσων Φωτήλας.

Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορούμε να να γυρίσουμε στο παρελθόν και ότι μία ιατρική πράξη όπως αυτή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κατοχυρωθεί νομικά".

Σύμπληρωσε δε ότι εφόσον "ένας παιδοβιαστής θέλει ο ίδιος να υποβληθεί σ' αυτήν την πράξη, μπορεί να το κάνει. Αλλά ως ποινή δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα και ίσως δώσει ένα ιατρικό άλλοθι στην πράξη. Πάνω από όλα τα εγκλήματα αυτού του τύπου οφείλονται στο μυαλό και όχι σε άλλα μέρη του σώματος".

Μάλιστα συμφώνησε απολύτως με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη ο οποίος παρατήρησε ότι τέτοια μέτρα λαμβάνονται σε χώρες με ανελεύθερα καθεστώτα.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι ο Υπουργός Εσωτερικών είχε ταχθεί την Πέμπτη υπέρ της ποινής του χημικού ευνουχισμού υπό όρους.

Είχε τονίσει επί λέξει: "Μπορείς να πεις στον παιδοβιαστή ότι για να σε βγάλω από την φυλακή αφού εκτίσεις την ποινή σου, για παράδειγμα, 20 χρόνια, θα αποκτήσεις δικαίωμα υφ’ όρων απόλυσης αφού εκτίσεις πραγματικά τα 6 χρόνια, αλλά στα 6 για να αποκτήσεις αυτό το δικαίωμα θα έχεις αποδεχθεί αυτή την ιατρική πράξη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις