Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Δυτικής Αχαΐας

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΔΗΜ.Τ....

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας Οργανωτικού, Δντης Πολιτικού Γραφείου Προέδρου και Αν. Γραμματέας Π.Ε. Στέλιος Κονταδάκης

Με  αθρόα συμμετοχή στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Βασίλη Κανελλόπουλου.

"Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλ. Διακυβέρνησης Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής.Πολιτικης και Δημοσιονομικού Ελέγχου Ανδρέας Φίλης, η Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, οι πολιτευτές Αχαΐας της ΝΔ Ευσταθία Γιαννιά, Αθηνά Τραχήλη, Έλενα Κονιδάρη, Ασπασία Ρηγοπούλου, Γιώργος Κουτρουμάνης, ,οι Αντιδήμαρχοι Δυτ. Αχαΐας Κώστας Ταπεινός (Πολ.Προστασίας), Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος (Τεχνικών Έργων), Βασίλης Γκοτσόπουλος (Οικονομίας και Διοίκησης), ο Πρόεδρος ΔΣ Δυτ. Αχαΐας Κυριάκος Ορλώφ, ο Αντιπρόεδρος ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας Θανάσης Πουλίδας,η Πρόεδρος ΚΕΔΔΔΥ Ροδία Καραμπελιά, οι πρώην Δήμαρχοι Δύμης Διονύσιος Γκοτσούλιας και Μόβρης Αθανάσιος Ορδίτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόεδροι Τ.Κ. νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί.


Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, ενώ τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη εκπροσώπησε ο Ν.Γκοτσόπουλος και την Βουλευτή Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε ο Διευθυντής του γραφείου Τάκης Αντωνόπουλος.


Απηύθυναν χαιρετισμό οι Πρόεδροι Αντώνης Κουναβης εκ μέρους ΔΕΕΠ Αχαΐας και ο Βασίλης Παναγόπουλος εκ μέρους ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, ο Αντώνης Μπέκος Τομεάρχης Αχαΐας, η Μαρία Πλώτα Συντονίστρια Δυτικής Ελλάδας και ο Νίκος Γιαννούρης Αν.Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας Οργανωτικού, Δντης Πολιτικού Γραφείου Προέδρου και Αν. Γραμματέας Π.Ε. Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος τόνισε την σημασία της ύπαρξης κομματικών γραφείων ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.ΤΟ. σε όλη την Ελλάδα, συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτ. Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο και τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη για την συνεργασία και τις δράσεις τους. Τόνισε το σημαντικό έργο της Γραμματείας Οργανωτικού στην Δυτική Ελλάδα με τους στενούς συνεργάτες του Νίκο Γιαννούρη, Μαρία Πλώτα και Αντώνη Μπέκο. Ανέφερε τη σημασία της στήριξης και δημοσιοποίησης του σημαντικού έργου που επιτελεί εδώ και 3,5 έτη η Κυβέρνηση  και ο Κυριάκος  Μητσοτάκης.
Πρόσθεσε "Ευχή όλων ημών που στηρίζουμε την Κυβέρνηση  είναι να γίνει το κάθε γραφείο ΔΗΜ.Τ.Ο. σε όλη την Ελλάδα σπίτι του κάθε Έλληνα πολίτη. Το σύνθημα μας είναι "Νέα Δημοκρατία κόμμα ανοικτό στην κοινωνία . Ενόψει των εθνικών εκλογών το 2023 πρέπει να συμπορευθούμε όλοι παλιά και νέα μέλη, φίλοι εθελοντές προβεβλημένα στελέχη, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, με ένα κοινό στόχο. Να αναδείξουμε στις κάλπες από την πρώτη Κυριακή αυτοδύναμη τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό για δευτερη τετραετία."


Κλείνοντας την ομιλία του ο Στέλιος Κονταδάκης κατέληξε: ¨"Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτές τις εκλογές έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο κόσμων. Της σταθερότητας ή της αστάθειας.Της ανάπτυξης ή της στασιμότητας. Της προόδου ή της οπισθοδρόμησης. Της ομόνοιας ή του διχασμού. Ψηφίζουμε ΝΔ . Επιλέγουμε Κυριάκο Μητσοτάκη. Το οφείλουμε στους νέους μας.Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Προχωράμε μπροστά."

 

Η ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ

Φίλες και φίλοι, σας καλωσορίζω, σας ευχαριστώ για την αθρόα προσέλευσή σας στην εκδήλωσή μας, και αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση που τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ ξαναγεννιούνται στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Καλωσορίζω τον εξαίρετο Στέλιο Κονταδάκη, Γραμματέα Οργανωτικού, Δντη Πολιτικού Γραφείου Προέδρου και Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής.

Σε μια περίοδο με αλλεπάλληλα και οξύτατα, σε δυσκολία, εγχώρια και παγκόσμια γεγονότα, η χώρα μας ευτύχισε να έχει έναν πρωθυπουργό ικανό και δημιουργικό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μετά από τριάμισι χρόνια διακυβέρνησης δεν έχει τη φυσιολογική φθορά ενός ηγέτη που ασκεί εξουσία. Έχει πετύχει να διατηρήσει σταθερά μια διψήφια διαφορά από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που λίγο έλλειψε να οδηγήσει στην καταστροφή τη χώρα μας και τους πολίτες της. Να μην το ξεχνάμε!

Όλα όσα υποσχέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 ο πρόεδρος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, έγιναν πράξη. Όπως πολύ σωστά τονίζει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το είπαμε, το κάναμε» παρ’ όλες τις αντιξοότητες:

-       Μεταναστευτικό

-       Πανδημία

-       Εθνικά θέματα με την Τουρκία

-       Κλιματική αλλαγή και Φυσικές Καταστροφές

-       Ενεργειακή κρίση

-       Ακρίβεια από τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία.

 

Ας αναλογιστούμε όλοι λοιπόν, τι θα είχε συμβεί όλη αυτή την περίοδο, εάν δεν κυβερνούσε την Ελλάδα η Ν.Δ. με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προσωπικά, είδα με μεγάλη χαρά ότι στην προχθεσινή πρώτη Σύνοδο, προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ από όλη την χώρα, υπήρξε μια τόσο μεγάλη συμμετοχή. Το γεγονός αυτό, υποδηλώνει ότι τα στελέχη τα ΝΔ είναι πανέτοιμα να δώσουν τον σκληρό αγώνα στις εθνικές εκλογές του 2023. Η δε οργάνωση της Συνόδου ήταν άριστα οργανωμένη από την Γραμματεία Οργανωτικού. Αξίζουν συγχαρητήρια στο διοργανωτή, στην ψυχή αυτής της Συνόδου στον Στέλιο Κονταδάκη.

Τρία βασικά και αδιαμφισβήτητα είναι τα χαρακτηριστικά της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

Ο αγώνας όλων εμάς είναι να γίνει η ΝΔ πιο δυνατή, πιο ευρεία αφού η φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη έχει καθήκον να συνεχίσει να αγωνίζεται για μια Ελλάδα μεγάλη με στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία. Τα μηνύματα που εισπράττουμε όλοι είναι αισιόδοξα αλλά εργαζόμαστε ακούραστα για να αναδείξουμε το κυβερνητικό έργο όπως αρμόζει. Μέλημά μας, άμεσα, είναι οι εθνικές εκλογές και αυτό που μας απασχολεί είναι η εκλογή της ΝΔ και η εξασφάλιση της αυτοδυναμίας. Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ‘δεν περισσεύει κανείς’ –όλοι πρέπει να ενεργοποιηθούν ξανά, παλιά και νέα στελέχη, φίλοι, εθελοντές του κόμματος, οι πολίτες που αγαπούν την Ελλάδα και επιθυμούν να μην οπισθοχωρήσουμε αλλά αντιθέτως να πάμε μπροστά!

Δεν εφησυχάζουμε ούτε λεπτό!

Όλοι συντεταγμένα, με ενότητα, με σεμνότητα, πρέπει να δουλέψουμε, για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα: Νίκη της ΝΔ με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στις προηγούμενες γενιές και καθήκον προς τις νεότερες να πείσουμε την κάθε Ελληνίδα τον κάθε Έλληνα πολίτη, να τους καλέσουμε κοντά μας, να έρθουν κοντά μας και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα συντεταγμένα και ενωμένα ενάντια στις δυνάμεις και τα κόμματα της οπισθοπορείας και της αλαζονείας.

Τα νέα γραφεία μας αποτελούν το σπίτι της ΝΔ στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ. Το σπίτι αυτό έχει χώρο να υποδεχθεί όλους τους συμπολίτες μας, όλους του Έλληνες. Από εμάς εξαρτάται να το μετατρέψουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα.

Ας μην ξεχνάμε την ιδεολογία της ΝΔ από ιδρύσεως της εδώ και μισό περίπου αιώνα με τον Ηγέτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

«Οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν αυθεντικά την ελληνική κοινωνία. Είναι οι ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού ο οποίος αποτολμά σύνθεση του κοινωνικού και του προσωπικού και αποτελεί «χρυσή τομή» του συλλογικού και του ατομικού.»

Κανένα άλλο κόμμα δεν παντρεύει το άτομο με την σύνολο, όπως η ΝΔ.

Ευχαριστώ από τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. στην οποία εσείς με τοποθετήσατε, όλες και όλους όσους που από την πρώτη μέρα που ανέλαβα είναι δίπλα στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Με την μηνιαία συνδρομή τους, με τις δωρεές τους με τον προσωπικό χρόνο και εργασία που αφιερώνουν για να μπορούν να λειτουργούν τα γραφεία και να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις που για πολλά έτη απουσίαζαν από τον τόπο μας. Περιμένουμε και άλλους να συνδράμουν δημιουργικά στην κοινή μας αυτή πορεία.

Μαζί πετύχαμε να επανενεργοποιήσουμε και να λειτουργήσουμε έπειτα από δύο (2) δεκαετίες τα γραφεία της ΝΔ στη Δυτική Αχαΐα. Μαζί θα συνεχίσουμε. Πάμε μπροστά γιατί το αξίζει ο όμορφος αυτός τόπος.

Προγραμματίζουμε τόσο την έναρξη λειτουργίας των γραφείων μας σε διήμερη εβδομαδιαία βάση όσο και άλλες εκδηλώσει για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα.

Κλείνοντας την ομιλία μου, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δέκα πολύτιμους συνεργάτες μου τα μέλη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ όσο και στους εθελοντές τομεάρχες μας.

Μαζί προχωράμε. Μας περιμένει ένας μαραθώνιος μέχρι τις Εθνικές Εκλογές 2023 και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα συμβάλουμε, ώστε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να παραμείνει με σημαντική αυτοδυναμία ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ευχαριστώ το Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και τα μέλη της ΔΕΕΠ Αχαΐας για τη συνεργασία. Ευχαριστώ τον Βασίλη Παναγόπουλο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και τα μέλη της.

Τέλος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στον ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Οργανωτικού Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων Νίκο Γιαννούρη, στη Συντονίστρια Δυτικής Ελλάδας Μαρία Πλώτα και στον Τομεάρχη Αχαΐας Αντώνη Μπέκο, οι οποίοι από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μου, στηρίζουν τη ΔΗΜ.Τ.Ο. με τις πολύτιμες συμβουλές, την πείρα τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Μας δίνουν πραγματικά ώθηση να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω την σύζυγό μου και τα παιδιά μου για την αμέριστη αγάπη και την υπομονή τους.

Όλοι εμείς που προσφέρουμε ανιδιοτελώς στα κοινά απουσιάζουμε από την οικογένειά μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις