Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμαρχος Πατρέων και μέλη της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νατοϊκό στόλο

Ο Δήμαρχος Πατρέων και μέλη της Δημοτική...

Τι δήλωσε στην κινητοποίηση

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχαν, σήμερα, Δευτέρα το απόγευμα, στη νέα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, ενάντια στο νατοϊκό στόλο που βρίσκεται στο λιμάνι της Πάτρας.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος σε δήλωσή του, με την οποία καλούσε το λαό της Πάτρας να πάρει μέρος στην κινητοποίηση, τόνιζε:

«O πατραϊκός λαός, γνωστός για τις αγωνιστικές του παραδόσεις και τα φιλειρηνικά του αισθήματα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανεχτεί να κυματίζουν οι νατοϊκές σημαίες στο λιμάνι της πόλης μας.

Οι σημαίες αυτές, είναι συνώνυμο της αιματοχυσίας, της αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια και σε όλο τον κόσμο, είναι συνώνυμο της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και της απειλής για γενίκευσή του. Είναι συνώνυμο των επικίνδυνων διευθετήσεων που ετοιμάζονται στο Αιγαίο.

Είναι χαρακτηριστική όλες αυτές τις μέρες, η «αφωνία» που παρατηρούμε εκ μέρους τοπικών Βουλευτών, περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων και συμβούλων, που πρόσκεινται στα αστικά κόμματα, ακόμα και τα δήθεν «προοδευτικά». Αποδεικνύουν άλλη μία φορά, ότι «καταπίνουν τη γλώσσα τους» μπροστά στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις