Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή είναι η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα μετά την κακοκαιρία στην Κρήτη

Αυτή είναι η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Mητέρα δύο παιδιών ήταν η γυναίκα που ήταν αγνοούμενη για 24 ώρες, μετά την σφοδρή κακοκαιρία στην Κρήτη, και τελικά ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στην Αγία Πελαγία.
Η άτυχη γυναίκα, 49 ετών, εντοπίστηκε να επιπλέει αλλά το άψυχο σώμα της σκέπαζαν τα φερτά υλικά που είχαν φτάσει στη θάλασσα, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αγία Πελαγία.

Πρόκειται για την Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα η οποία θα κηδευτεί στο Γάζι. Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι στις 3:30 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η γυναίκα που πήγαινε με τον άτυχο φωτογράφο -που επίσης έχασε τη ζωή του- στην Αγία Πελαγία για να εργαστεί για τον καθαρισμό του σπιτιού του. Δυστυχώς, χάθηκε στα ορμητικά νερά όταν -σύμφωνα με μαρτυρίες- επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να βγει έξω για να σωθεί. Παρασύρθηκε και η κατάληξη ήταν δραματική.

 
Βρέθηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της να επιπλέει κάτω από σκουπίδια στον ορμίσκο ανατολικά της Αγίας Πελαγίας. Εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής ενώ ανασύρθηκε από άνδρα της 3ης ΕΜΑΚ που προσέγγισαν το σημείο με σκάφος. Η σορός της παρελήφθη από το λιμανάκι της Παντάνασσας.

Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών, εκ των οποίων το κορίτσι παρακολούθησε συντετριμμένο το πρωί της Κυριακής τις δραματικές έρευνες, τον εντοπισμό και την ανάσυρση της μητέρας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις