Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Καταδικάζουμε τη δράση του 53χρονου, αλλά την κ. Καρατζιώτη δεν τη γνωρίζουμε»

«Καταδικάζουμε τη δράση του 53χρονου, αλ...

Τι λέει η η Έλλη Κανελλοπούλου, πρόεδρος όπως αναφέρει του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος

Την απερίφραστη καταδίκη της δράσης του 53χρονου που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού στην πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού, εξέφρασε η Έλλη Κανελλοπούλου, πρόεδρος όπως αναφέρει του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος. Η ίδια παράλληλα ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι «δε γνωρίζουμε την κ. Καρατζιώτη».
Ειδικότερα, η κ. Κανελλοπούλου, «τη συγκεκριμένη γυναίκα που βγήκε και έκανε δηλώσεις για το αποτρόπαιο αυτό ζήτημα, δε τη γνωρίζουμε καν. Όχι απλά δεν είναι πρόεδρος του Σωματείου στο οποίο προεδρεύω εγώ από το 1999 έως και σήμερα, αλλά δεν αποτελεί καν μέλος μας και μετά τα σημερινά, δεν πρόκειται και να τη δεχθούμε».

 
Η κ. Κανελλοπούλου υπογραμμίζει επιπλέον πως «δε γνωρίζω αν διατηρεί κάπου κάποιον οίκο ανοχής, αλλά εάν συνέβη κάτι από όσα δήλωσε σήμερα, στον δικό της χώρο, ας τα καταθέσει. Οφείλουμε όμως να πούμε ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει καμία σχέση με το Σωματείο μας».

Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη σχέση του 53χρονου κατηγορουμένου με το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, η κ. Κανελλοπούλου ξεκαθαρίζει ότι «δεν έχει υποπέσει τίποτα στην αντίληψή μας σε σχέση με αυτόν, αλλά αν υπήρχε οτιδήποτε, να είστε σίγουροι ότι θα το μεταφέραμε αμέσως στην Αστυνομία».

Λέει ακόμη πως «καταδικάζουμε ρητά και απερίφραστα τη δράση του και όσο μη δημοφιλές κι αν ακούγεται το παρακάτω, προτείνουμε στην περίπτωσή του να ισχύσει η εφαρμογή της θανατικής ποινής για αυτόν, αλλά και για τους υπόλοιπους 213 που διαβάζουμε ότι εμπλέκονται», ενώ τονίζει πως «τα εκδιδόμενα πρόσωπα πρέπει πρώτα από όλα να έχουν συγκαταθέσει τα ίδια, προκειμένου να εκδοθούν. Εδώ μιλάμε για κάτι απίστευτο, ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών. Δεν έχουμε δει και δεν έχει υποπέσει ποτέ στην αντίληψή μας κάτι παρόμοιο».

πηγή grtimes.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις