Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Την Πέμπτη η ημερίδα «Πράσινο στην πόλη» με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις και ομιλητές

Την Πέμπτη η ημερίδα «Πράσινο στην πόλη»...

Διοργανώνεται από την p-consulting.gr στο ξενοδοχείο My Way

Αύριο Πέμπτη στο ξενοδοχείο My Way στις 18.00, λαμβάνει χώρα η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα «Πράσινο στην πόλη».

Διοργανώνεται από την ιδιαίτερα δραστήρια πατρινή εταιρεία p-consulting.gr και περιλαμβάνει παρεμβάσεις από μία ποικιλία σημαντικών ομιλητών.

Συγκεκριμένα:

-Η κα Αναστασία Τογιοπούλου (Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού- Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας & Βραχνεϊκων) θα μιλήσει με θέμα "Πράσινο, αστικό περιβάλλον και βιώσιμη κινητικότητα".
 

 

- Ο κ. Πέτρος Ψωμάς (Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Σπιράλ) θα μιλήσει με θέμα "Γιατί χρειαζόμαστε χώρους πρασίνου στις πόλεις".
 

 

-Ο κ. Βασίλης Αϊβαλής (Πρόεδρος ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας) θα μιλήσει για την πρόταση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για ανάπτυξη αστικού πρασίνου, στο κέντρο της πόλεως των Πατρών.

 

-Ο κ. Αντώνης Χαροκόπος (Γ΄ Αντιπρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ). Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων) θα μιλήσει με θέμα "Μια βόλτα στην πόλη".

 

-Η κα Χαρά Στασινοπούλου (Στέλεχος Ευρωπαϊκών Έργων p-consulting.gr) θα κάνει παρουσίαση του Έργου Co-Education in Green
 

Σημειώνεται πως η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ KA2 “Co-Education in Green”, στο οποίο η p-consulting.gr συμμετέχει ως εταίρος, και που έχει ως στόχο την ενημέρωση και ενθάρρυνση των πολιτών, στο να ηγηθούν των τοπικών  κοινοτήτων και να προάγουν έργα ανάπλασης  των χώρων πρασίνου,  ενθαρρύνοντας την προσβασιμότητα χωρίς αποκλεισμούς, και την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Όσοι/-ες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην ημερίδα, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα προ-εγγραφής. Επίσης, εγγραφές θα γίνονται, από τις 17:30 έως τις 18:00, πριν την έναρξη της ημερίδας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του My Way Hotel & Events, στον 1ο όροφο.

Οι συμμετέχοντες/ουσες στην ημερίδα θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά