Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στις καταγγελίες της μητέρας της 12χρονης για το Α.Τ. Κολωνού

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στις καταγγελίες τ...

H ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ απαντά σε όσα ανέφερε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο στον Κολωνό, ο οποίος παράλληλα την εξέδιδε συστηματικά σε δεκάδες παιδόφιλους.
Τη δική της εκδοχή δίνει - με ανακοίνωσή της - η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σχετικά με τις καταγγελίες της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που υποδήλωναν ολιγωρία των αστυνομικών στο ΑΤ Κολωνού.

 Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα υποστήριξε ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού για να υποβάλλει την καταγγελία ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος βίαζε και εξέδιδε το παιδί της, δεν έγινε δεκτή - ενώ την επόμενη ημέρα την έστειλαν στη ΓΑΔΑ.

Από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σε συνέχεια του από 08-10-2022 Δελτίο Τύπου, που αφορά τη σύλληψη δύο ημεδαπών κατηγορούμενων για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Οι γονείς της ανήλικης μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, προκειμένου καταγγείλουν παράνομες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.
Από την εν λόγω Υπηρεσία ενημερώθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου οι γονείς της ανήλικης μετέβησαν την ίδια ημέρα και πραγματοποίησαν την καταγγελία τους.
Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ σημειώνεται ότι η εν λόγω Υπηρεσία τυγχάνει καθ’ ύλην αρμόδια και στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό για τη διερεύνηση τέτοιου είδους υποθέσεων.
Συνεπώς, αναφορές για ολιγωρία των αστυνομικών, σε τηλεοπτικές εκπομπές που αναπαράγονται και σε ιστοσελίδες, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σημειώνεται από την ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις