Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεωργιάδης: Άκουσα τον Παπαδάκη να με κατηγορεί για την μπάκα μου, πληγώθηκα τόσο που προσπάθησα να τη ρίξω

Γεωργιάδης: Άκουσα τον Παπαδάκη να με κα...

Μίλησε για τη γυμναστική που ξεκίνησε και το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο

Μετά το τένις, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε και τις επισκέψεις στο γυμναστήριο, όπως προκύπτει από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Σήμερα, στον ΣΚΑΪ φιλοξένησαν τον υπουργό και έτσι βρήκαν την ευκαιρία, στο κλείσιμο της συνέντευξης, να τον ρωτήσουν για τις νέες δραστηριότητες και τα χόμπι του.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν λειτούργησε η ηλεκτροδιέγερση που δοκίμασε για πρώτη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης. "Αυτό να μου το ρωτήσετε σε μερικές μέρες. Άμα δουλεύει θα σας το πω" είπε ο υπουργός, διευκρινίζοντας πως δεν "ανέβασε" ο ίδιος το επίμαχο βίντεο αλλά το γυμναστήριο στο οποίο πήγε.

Παράλληλα, απάντησε και για την κριτική που δέχτηκε, λέγοντας πως πρόκειται για συνοικιακό γυμναστήριο στο Μαρκόπουλο Αττικής, που του σύστησε μία ψηφοφόρος του, και δεν θεωρεί ότι προκάλεσε με την επίσκεψή του στον χώρο.

"Εμένα θα με κατηγορούσαν και επειδή αναπνέω. Θα πούνε "καλά δεν ντρέπεται αυτήν την περίπτωση ο Γεωργιάδης να αναπνέει;". Πραγματικά μένω έκπληκτος με τα σχόλια που διαβάζω" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε αστειευόμενος, τον λόγο που τον οδήγησε να αρχίσει τη γυμναστική. "Όταν άκουσα τον κ. Γιώργο Παπαδάκη να με κατηγορεί για την μπάκα μου, πληγώθηκα τόσο που προσπάθησα να τη ρίξω. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά θα κάνω μια μεγάλη προσπάθεια" σημείωσε, χαμογελώντας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight