Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο...στοιχείο του στο Just the 2 of Us εντυπωσίασε με την Ιλάειρα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο...στοιχείο του...

Είπαν το κομμάτι του Αντύπα "Μ' Αγαπάς; Πιο Δυνατά" ενώ έδωσαν και ένα φιλί διαρκείας στο στόμα

Μπορεί η συμμετοχή τους στο εξωτικό ριάλιτι του καναλιού Star, “Asia Express” να μην είχε την αναμενόμενη επιτυχία καθώς τα παιδιά εν τέλει αποχώρησαν, ωστόσο στο “Just the 2 of us” του Νίκου Κοκλώνη στο κανάλι του Alpha φαίνεται πως βρέθηκαν σε πιο οικείο περιβάλλον. Ο λόγος για το σούπερ και περιζήτητο ζευγάρι της showbiz που έχει ενωθεί και με τα δεσμά του γάμου, τον Μαυρίκιο Μαυρικίου & την Ιλάειρα Ζήση που ανέβηκαμ στην σκηνή του σούπερ σόου και ερμήνευσαν με πάθος το γνωστό κομμάτι «Μ΄ αγαπάς ; Πιο δυνατά» του Αντύπα που ήταν και επιλογή του Νίκου Κοκλώνη.

Μάλιστα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση λίγο μετά όταν βρέθηκαν κοντά στην Κατερίνα Στικούδη αντάλλαξαν και ένα φιλί διαρκείας στο στόμα.

«Είστε από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση γιατί οι εμφανίσεις σας είναι σχεδόν καθημερινές και μου έκανε εντύπωση που έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημοσιότητα, αφού εσείς δεν τη θέλετε;» τους είπε με νόημα και με ευγένεια ο εκ τωνβ κριτών, Σταμάτης Φασουλής με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να του απαντά: «Όχι βέβαια. Αλλά είναι καλό σε όλα τα πράγματα στη ζωή να κρατούνται τα όρια και μια χρυσή τομή». 

«Να σας δώσω μία συμβουλή μην απαντάτε ποτέ σε ό,τι αρνητικό λένε εναντίον σας», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής που είναι και πάλι εκ των κριτών του “Just the 2 of us”. Στη δε κριτική επιτροπή τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου τελικά πήρε η Καίτη Γαρμπή.

Στους φετινούς συμμετέχοντες αξίζει να αναφέρουμε πως είναι και η lady, Άντζελα Δημητρίου μαζί με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Παύλο Σταματόπουλο που στο πρώτο live το περασμένο Σάββατο 8/10 ερμήνευσαν το κομμάτι της Δήμητρας Γαλάνη, "Σε όποιον αρέσουμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight