Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα καταστήματα Εστίασης και Αναψυχής της Πάτρας δίνουν «γεύση» στο «Welcome to up»- Ειδικά εκπτωτικά πακέτα

Τα καταστήματα Εστίασης και Αναψυχής της...

Taste the city, με ειδικά μενού σε ειδικές τιμές, σε εστιατόρια, fast foods, καφέ και bars της Πάτρας

Τα καταστήματα Εστίασης και Αναψυχής της Πάτρας δίνουν «γεύση» στο «Welcome to up», το τριήμερο Φεστιβάλ υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και με τη συνδρομή του Δήμου Πατρέων, το τριήμερο 14- 15- 16 Οκτωβρίου.


Οι φοιτητές που επέλεξαν την Πάτρα για τις σπουδές τους θα γνωρίσουν στέκια και καταστήματα, γεύσεις, ήχους, γαστρονομικές και ψυχαγωγικές συνήθειες της πόλης στην οποία θα ζήσουν τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας παράλληλα και τις πρώτες αναμνήσεις μαζί με την παρέα τους, εκεί όπου χτυπάει η «καρδιά» της φοιτητικής διασκέδασης. Σε συνεργασία με τον ΣΚΕΑΝΑ (Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας), εστιατόρια, fast foods, καφέ και bars της Πάτρας καλωσορίζουν τους φοιτητές δημιουργώντας για αυτούς ειδικά μενού «γνωριμίας» σε ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια του τριημέρου του «Welcome to up», με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσο! Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση αποκτούν ειδικό σήμα με QR Code που περιλαμβάνει όλη τη λίστα των εστιατορίων που συμμετέχουν στην δράση.


Taste the city λοιπόν, με μια πρωτοβουλία που πάει το Πανεπιστήμιο στην πόλη και καλεί τους φοιτητές να πάρουν μια πρώτη γεύση της μεταφορικά και κυριολεκτικά, σε φοιτητικά στέκια, μαγαζιά νεολαίας, αλλά και καταστήματα που αποτελούν «σταθερές αξίες» της Εστίασης και της Αναψυχής και ανταποκρίνονται σε όλες τις γευστικές, διασκεδαστικές και οικονομικές απαιτήσεις. Τρεις μέρες γιορτής που διαχέονται στην Πάτρα, μαζί με το κέφι, τη ζωντάνια, τη χαρά και την αισιοδοξία που φέρνει μαζί του το νέο «αίμα» του Πανεπιστημίου Πατρών. Και η πόλη είναι… UP. Στην δράση συμμετέχει και το Radio Taxi Express Patras καθώς δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να σκανάρουν το ειδικό QR code και να πληροφορούνται τη λίστα με τα συμμετέχοντα καταστήματα.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Πανεπιστημιούπολη – Πάρκο της Ειρήνης (Είσοδος από Εράσμου).
Πίνακας καταστημάτων :
https://www.upatras.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΓΙΑ-ΣΚΕΑΝΑ.xlsx

Welcome to UP: Αυτά είναι τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας που συμμετέχουν με ειδικά εκπτωτικά πακέτα για τους πρωτοετείς φοιτητές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις