Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Τον χτύπησα γιατί ένιωσα απειλή» – Τι λέει ο 16χρονος για την επίθεση στον καθηγητή

«Τον χτύπησα γιατί ένιωσα απειλή» – Τι λ...

Ο μαθητής έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει σχολικό περιβάλλον

Τον λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στον καθηγητή του εξήγησε ο 16χρονος μαθητής από το 2ο ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω λέγοντας ότι ένιωσε απειλή, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη.

Ο μαθητής ήταν για δυο ώρες στο γραφείο του Ανακριτή μετά τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για ληστρική κλοπή, για το αδίκημα της διακεκριμένης φθοράς και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ανήλικος που αφέθηκε ελεύθερος ζητά συγγνώμη από όλους τόσο, για την συμπλοκή όσο και για την αναστάτωση του προκλήθηκε.

«Δήλωσα μεταμέλεια από την δικιά μου την πλευρά και είπα συγγνώμη για ότι έγινε μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο για τόσο κατά πόσο ευθύνομαι εγώ ή όχι. Ζητήσαμε συγγνώμη από όλους τους καθηγητές, από την δευτεροβάθμια».

Οπως είπε ένιωθε από τον διευθυντή του σχολείου, απαξιωτική συμπεριφορά. «Γενικά μας κακοχαρακτηρούσε, όπως έπιανε τους φίλους μου, μια συγκεκριμένη κοπέλα ας πούμε και τους έλεγε να μην με κάνουν παρέα, να με κάνουν στην άκρη γιατί είμαι τρελός, χαζός. Όταν δέχομαι βία πρώτα εγώ είναι πάνω στην αυτοάμυνα μου. Δεν πήγα εγώ και ξεκίνησα να τον κλωτσάω. Δεν έγινε έτσι. Πρώτα ένιωσα μια απειλή, ένα χέρι να με ακουμπάει και μετά πήγα και του έριξα μπουνιά πάνω στην συμπλοκή».

Ολα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες στο 2ο ΕΠΑΛ, στο Αιγάλεω όταν ο Διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να αποτρέψει την κατάληψη. Διευθυντής και μαθητής πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια …

«Προσδοκούμε από την πλευρά του διευθυντή να αποδεχθεί την διάθεση της συνδιαλλαγής ώστε να γίνει μια συζήτηση να πέσουν οι τόνοι. Το παράπονο του είναι ότι δεν τον αντιμετώπιζε ισότητα με τα υπόλοιπα παιδιά ο Διευθυντής του σχολείου», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 16χρονου Μάνος Γρηγοράκης.

Να σημειωθεί ο μαθητής μετά απόν αυτές τις εξελίξεις έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει σχολικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις