Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρέκλες χημειοθεραπείας στο ΠΓΝΠ προσφέρει η Αντικαρκινική

Καρέκλες χημειοθεραπείας στο ΠΓΝΠ προσφέ...

Με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ»

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» θα προσφέρει δυο καινούργιες καρέκλες Χημειοθεραπείας & Αιμοκάθαρσης με τέσσερα μοτέρ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ », αναφέρει με ανακοίνωσή της.


"Οι ειδικές αυτές καρέκλες που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών, θα παραδοθούν στο Π.Γ.Ν.Π. (ΚτΙριο Κεντρικής Διοίκησης) την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 14:00, στο πλαίσιο μιας λιτής και σύντομης τελετής. Στην τελετή παράδοσης θα δώσει το παρόν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κύριος Ευάγγελος Φιλόπουλος, καθώς και τα Μέλη του Παραρτήματος Πατρών της Ε.Α.Ε., οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. κάνοντας γνωστό το έργο της Ε.Α.Ε. παράλληλα με την ανάγκη στήριξης από όλους του έργου αυτού και της αναγκαιότητας της ενημέρωσης πάνω στο θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ της νόσου του καρκίνου .
Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ » για την ανθρώπινη αυτή κίνηση βοηθείας προς τους ογκολογικούς ασθενείς που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις