Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά Κάρολου με την βασιλική σύζυγο

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία το...

Ποιος τους συνοδεύει

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά και της βασιλικής συζύγου να στέκονται δίπλα στο νέο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι καθώς ο μονάρχης και η σύζυγός του ήταν μαζί με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε μια δεξίωση για αρχηγούς κρατών και επίσημους προσκεκλημένους από το εξωτερικό.

Όλοι ντυμένοι στα μαύρα
Με τους τέσσερις ντυμένους στα μαύρα, η εκδήλωση, σύμφωνα με το SKYNEWS πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου – το βράδυ πριν από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Περιγράφηκε ως η πρώτη σημαντική κρατική εκδήλωση του Βασιλιά και μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις παγκόσμιων ηγετών και παγκόσμιων πολιτικών προσωπικοτήτων που έχει φιλοξενήσει ποτέ το παλάτι.

Η φωτογραφία υπογραμμίζει την υποστήριξη που παρείχαν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας στον Βασιλιά και τη Βασιλική Σύζυγοτις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Στον φόρο τιμής που απέτισε στη γιαγιά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε: «Θα τιμήσω τη μνήμη της υποστηρίζοντας τον πατέρα μου, τον βασιλιά, με κάθε τρόπο που μπορώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight