Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι «παπαράτσι» τσάκωσαν Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ στο Μιλάνο

Οι «παπαράτσι» τσάκωσαν Λεονάρντο Ντι Κά...

Δείτε ΦΩΤΟ

Μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ έχουν γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της ξένης σόουμπιζ.

Μετά τη φωτογραφία τους από βραδινή έξοδό τους που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο φακός των παπαράτσι τους κυνηγά και αυτή τη φορά τους εντόπισε στο Μιλάνο.

Η DailyMail κυκλοφόρησε φωτογραφίες με τον ηθοποιό και το supermodel.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φαίνεται να απολαμβάνει το ταξίδι του στο Μιλάνο, καθώς η Χαντίντ βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Με αφορμή το σόου μόδας του οίκου Versace για την Εβδομάδα Μόδας, ο σταρ του Χόλιγουντ ακολούθησε όπως φαίνεται τη νέα σύντροφό του στην Ιταλία.

Η 27χρονη περπάτησε στην πασαρέλα για το σόου του Versace «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023» την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, πριν πάει σε after party όπου ήταν καλεσμένη. Οι παπαράτσι «εντόπισαν» και τον Ντι Κάπριο στο Μιλάνο, να διασκεδάζει με φίλους του, το Σάββατο το βράδυ.

Σύμφωνα με την πηγή του Entertainment Tonight, οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, παραμένοντας μακριά από τις κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μία πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Λεονάρντο Ντι Κάπριο δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Tonight, ότι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα: «Είναι μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο χαρούμενοι».

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι δυο τους είχαν βρεθεί σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη.

Η σχέση τους απασχολεί τη δημοσιότητα από την πρώτη στιγμή και για τον λόγο ότι, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο Ντι Κάπριο με τις συντρόφους του.

Η αντίδραση των γονιών της Χαντίντ για τον νέο έρωτα της κόρης τους

Ο πατέρας της Τζίτζι Χαντίντ, Μοχάμεντ Χαντίντ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή έδειξε ενθουσιασμένος με τη νέα γνωριμία της κόρης του.

Όπως δήλωσε ο 73χρονος στη DailyMail: «Γνώρισα τον κύριο Ντι Κάπριο σαν Σαιν Τροπέ πριν από περίπου πέντε χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας, τον συμπάθησα πολύ».

Σημείωσε μάλιστα, πως γνωρίζει για την σχέση τους, όμως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω. «Είναι φίλοι, γνωρίζονται εδώ και λίγο καιρό. Δεν πιστεύω πως είναι ζευγάρι, αλλά δεν ξέρω και τα πάντα. Δεν σχολιάζω ποτέ τις προσωπικές σχέσεις της κόρης μου, δεν μου πέφτει λόγος για το ποιος βγαίνει μαζί της» ανέφερε.

Κομβικό ρόλο, επίσης, στην ιστορία των δύο θα αποτελέσει όμως και η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, η οποία έχει στο ιστορικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια, καθώς αυτή θα πρέπει να εντυπωσιάσει ο Ντι Κάπριο αν θέλει να ευδοκιμήσει η σχέση του με το 27χρονο μοντέλο.

Η Γιόλαντα Χαντίντ, ένα πρώην μοντέλο που της αρέσει να την αποκαλούν «mama bear», εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στις ζωές των παιδιών της, της Τζίτζι και της Μπέλα, με πηγές να αναφέρουν ότι αυτή είναι ο «κλειδοκράτορας» σε περίπτωση κατά την οποία το 27χρονο μοντέλο θελήσει να φέρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι.

Στο παρελθόν φήμες ήθελαν, εξάλλου, την Γιολάντα Χαντίντ να ακολουθεί όλους τους συντρόφους των κοριτσιών της στα social media προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight