Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Δημοτικό Συμβούλιο κάτοικοι της Παραλίας: «Το Πράσινο Σημείο να γίνει πάρκο Δημήτρη Αλεξίου»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο κάτοικοι της Παρα...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι ζητούν από την δημοτική αρχή

Λίγες ώρες μετά το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Αλεξίου, που ήταν εκ των πρωτεργατών κατά της εγκατάστασης του Πράσινου Σημείου στην Παραλία Πατρών, η Επιτροπή Αγώνα συνεχίζει τις δράσεις της, αυτή τη φορά και στη μνήμη του.

Κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν  να παραστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Τετάρτη στις 3.30 μεσημέρι στο Λαδόπουλο προκειμένου να «απαιτήσουν» όπως λένε, στην τοποθεσία που έχει αποφασιστεί να γίνει το έργο, αντί αυτού να γίνει πάρκο αναψυχής και να πάρει το όνομα του Δημήτρη Αλεξίου, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Αθηνών –Κορίνθου.

Πάτρα: Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Αλεξίου

«Όσοι κάτοικοι μπορούμε, θα βρεθούμε στο Δημοτικό συμβούλιο και θα διεκδικήσουμε την αλλαγή του σχεδίου για το Πράσινο σημείο στην περιοχή μας, στη μνήμη του Δημήτρη Αλεξίου» αναφέρουν στο thebest.gr. Επίσης, τονίζουν ότι ως Επιτροπή Αγώνα  περιμένουν να γίνει η συνάντηση της προσεχούς Δευτέρας με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Ο εκλιπών Δημήτρης Αλεξίου, μόλις λίγες ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα που του αφαίρεσε τη ζωή, είχε μιλήσει στο thebest.gr για το Πράσινο Σημείο και τις διεκδικήσεις των κατοίκων της Παραλίας: «Βράζει» η Παραλία για το Πράσινο Σημείο- «Μας έχουν …γραμμένους 30 χρόνια» λένε οι κάτοικοι

Στο μεταξύ, οι δημοτικές παρατάξεις "Νέα Πάτρα" του Νίκου Νικολόπουλου και "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη" του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, με ανακοινώσεις τους, ζητούν από την δημοτική αρχή, το Πάρκο της Παραλίας Πατρών να πάρει το όνομα του αδικοχαμένου Δημήτρη Αλεξίου.

Νικολόπουλος: «Να ονομαστεί η νέα πλατεία Παραλίας Πατρών, σε «Πλατεία Δημητρίου Αλεξίου»

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: Πάρκο "Δημήτρη Αλεξίου" στην Παραλία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις