Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σακίρα: Θα δικαστεί στην Ισπανία – Κινδυνεύει με 8 χρόνια φυλάκισης

Σακίρα: Θα δικαστεί στην Ισπανία – Κινδυ...

Η Λατίνα σταρ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο

Στα δικαστήρια της Ισπανίας θα οδηγηθεί η Σακίρα κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή, καθώς φέρεται να απέκρυψε έσοδα ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ από τις φορολογικές αρχές, μεταξύ 2012 και του 2014.

Όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη (27/9) οι δικαστικές αρχές της χώρας η ημερομηνία της δίκης, που θα διεξαχθεί σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Διατρανώνοντας την αθωότητά της, η 45χρονη Σακίρα ανέφερε στα τέλη Ιουλίου ότι αρνήθηκε να συνάψει συμφωνία με την εισαγγελία και προτιμά να οδηγηθεί στα δικαστήρια αντί να δηλώσει ένοχη.

Κινδυνεύει με 8 χρόνια φυλάκισης
Οι εισαγγελικές αρχές από την πλευρά τους ανακοίνωσαν λίγες ημέρες αργότερα ότι θα ζητήσουν να επιβληθεί στη σταρ ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πρόστιμο ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Σακίρα ζούσε στην Ισπανία από το 2011, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ. Διατήρησε όμως τη φορολογική έδρα της στις Μπαχάμες, που θεωρούνται «φορολογικός παράδεισος», μέχρι το 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight