Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόταση Καρβουνιάρη να ονομαστεί το Νότιο Πάρκο, Πάρκο Δημήτρη Αλεξίου

Πρόταση Καρβουνιάρη να ονομαστεί το Νότι...

Πρωτοστάτησε για την απόδοση του Νοτίου Πάρκου

O δημοσιογράφος και Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), Γιώργος Καρβουνιάρης, καταθέτει με ανακοίνωσή του την πρόταση μετονομασίας του Νοτίου Πάρκου της Πάτρας σε “Πάρκο Δημήτρη Αλεξίου”.

Και αυτό διότι ο εκλιπών υπήρξε από τους ένθερμους αγωνιστές της προσπάθειας διεκδίκησης απόδοσης του παραλιακού μετώπου στην πόλη.

 

Αναφέρει συγκεκριμένα: Ο Δημήτρης Αλεξίου που τόσο άδικα και τόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας ήταν ένας άνθρωπος που όλη του τη ζωή έδινε αγώνες για το κοινό καλό, προς όφελος των συμπολιτών του.
Από πολύ νωρίς μαζί με τον Δημήτρη Αιβαλή, τον Νίκο Τζανάκο , τον Χρήστο Πατούχα, και τον Γιάννη Πανταζόπουλο, έδωσαν μάχη για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου στους Πατρινούς.
Συνεπώς θα ήταν ορθό για λόγους αναγνώρισης προσφοράς και ανάδειξης ενός ανθρώπου που η δράση του θα ήταν χρήσιμο να βρει μιμητές:
«ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»
Ελπίζω η πρόταση να βρει ευήκοα ώτα και να μην προσκρούσει σε μικροπολιτικές κόντρες και εγωιστικές προσεγγίσεις από αυτές που ζημιώνουν την πόλη χρόνια τώρα!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις