Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την Πέμπτη 29/9 κάνει πρεμιέρα η κομεντί "Ο Έρωτας τα Αλλάζει όλα" με Σιγκούρνι Γουίβερ και Κέβιν Κλάιν

Την Πέμπτη 29/9 κάνει πρεμιέρα η κομεντί...

Την ταινία που βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Πάντα οι ταινίες που μιλούν για μία ερωτική σχέση σε πιο ώριμη ηλικία έχουν το ενδιαφέρον τους και το κοινό συνήθως πηγαίνει να τις δει. Μία τέτοια ταινία, η κομεντί με κωμικά αλλά και δραματιά στοιχεία με τίτλο «Ο Έρωτας τα αλλάζει όλα – The Good House» κάνει το ντεμπούτο της στις Ελληνικές αίθουσες (την αναμένουμε και στην Πάτρα) αυτή την Πέμπτη 29/9/2022 σε διανομή της Odeon ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Το φιλμ σε σκηνοθεσία των Maya Forbes και Wally Wolodarsky που έχουν συνεργαστεί και στο σενάριο που βασίζεται στο βιβλίο της Ann Leary, έχει για πρωταγωνιστές δύο σχεδόν συνομήλικους ηθοποιούς, την 73χρονη Σιγκούρνι Γουίβερ, από τα πολύ μεγάλα ονόματα της δεκαετίας του ΄80 (Άλιεν, Εργαζόμενο Κορίτσι, Γορίλες στην ομίχλη) και «αντίπαλος» κατά κάποιο τρόπο της Μέριλ Στριπ, και τον 74χρονο Κέβιν Κλάιν, τιμημένο με Όσκαρ β’ ανδρικού για το «Ένα Ψάρι που το έλεγαν Γουάντα» το 1989.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο περσινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Toronto ενώ τον περασμένο Ιούνιο λίγο πριν παιχθεί στο Tribeca Film Festival του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Ν. Υόρκη, πήραν τα δικαιώματα διανομής της στη Βόρειο Αμερική οι εταιρείες Lionsgate και Roadside Attractions. Το φιλμ συγκεντρώνει θετικό μέσο όρο 75% στο rotten tomatoes.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία ακολουθεί τη Χίλντι Γκουντ (Σιγκούρνι Γουίβερ), μια ευφυή μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονο των μαγισσών του Σάλεμ, που λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ (Κέβιν Κλάιν), και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

Σκηνοθεσία: Μάγια Φορμπς, Γουάλας Βολοντάρσκι

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μορένα Μπακάριν, Σιγκούρνι Γουίβερ, Κέβιν Κλάιν, Μόλι Μπράουν, Ρεμπέκα Χέντερσον, Ρομπ Ντελάνει και η 70χρονη γνωστή ηθοποιός Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο.

Το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται κι εδώ στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture