Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την 20η Πανελλήνια...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, αυτή την φορά με λαμπαδηδρόμους μοτοσικλετιστές που η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στην περιοχή του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, αυτή την φορά με λαμπαδηδρόμους μοτοσικλετιστές.

Η συμμετοχή των μοτοσικλετιστών λαμπαδηδρόμων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με αφετηρία τον Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου της Οβρυάς, η πομπή των λαμπαδηδρόμων συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά έφθασε στην Κρήνη.

Η υποδοχή της φλόγας  έγινε από τον Τοπικό Πρόεδρο κ. Αργύρη Παναγιωτόπουλο και τους κατοίκους. Οι λαμπαδηδρόμοι μετά το κέρασμα του Τοπικού Προέδρου αναχώρησαν για το Πετρωτό. Εκεί την φλόγα υποδέχθηκαν ο Τοπικός Πρόεδρος κ. Δούβρης Ανδρέας και το τοπικό συμβούλιο, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος καθώς και  κάτοικοι του Πετρωτού με χειροκροτήματα και  έκδηλη τη συγκίνηση προσφέροντας πλούσια εδέσματα στους Λαμπαδηδρόμους. Στη συνέχεια η πομπή μέσω της παραγλαύκιας οδού - Ακρωτηρίου – Ειρήνης και Φιλίας έφθασε στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Αγίων Θεοδώρων όπου πλήθος κόσμου τους υποδέχθηκαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Η αφή της φλόγας έγινε από δύο νέους Εθελοντές Αιμοδότες μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, την κ. Αικατερίνη Αρκουμάνη και τον κ. Παναγιώτη Σπηλιόπουλο σκορπίζοντας δάκρυα συγκίνησης και χαράς, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ. Χαλανδρίτσας Θανάσης Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε με λόγια θερμά στον σκοπό της λαμπαδηδρομίας της φλόγας της αγάπης, της ζωής, της ελπίδας που δεν είναι άλλος από το να μεταλαμπαδεύσει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην περιοχή μας. Να κάψει την άγνοια, την αδιαφορία, τον φόβο, να ζεστάνει τις καρδιές και να περάσει στις ψυχές των συμπολιτών μας ώστε να φθάσουμε κάποια στιγμή στον πολυπόθητο στόχο που δεν είναι άλλος από τον γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και να σταματήσει η αγωνία των ασθενών και ο εξαναγκασμός των συγγενών στην εξεύρεση αίματος.

Τέλος ευχαρίστησε τις λέσχες μοτοσικλετιστών, Βεσπάδες, Αχαϊκή λέσχη και τους μοτοσικλετιστές Πάτρας καθώς και όλους τους  λαμπαδηδρόμους μοτοσικλετιστές που συμμετείχαν.

Επίσης ευχαρίστησε και όλους τους φορείς της περιοχής μας που έδωσαν το παρών. Το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς, το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν Αγίων Θεοδώρων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δεμενίκων για την υποδοχή της φλόγας και για τα κεράσματα  καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν.           

Κλείνοντας ευχήθηκε κάθε σπίτι της περιοχής μας να αποκτήσει το δικό του Εθελοντή Αιμοδότη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις