Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Milan best off: Από την Καίτη Γραμμά, μέχρι Πάρις Χίλτον, Ιρίνα Σάικ κ.α.

Milan best off: Από την Καίτη Γραμμά, μέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε συγκεντρωτικά στιγμιότυπα από διάσημες παρουσίες και looks που ξεχώρισαν σε επιδείξεις και parties

Σχετικά «ήσυχα» κύλησαν οι εβδομάδες μόδας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο συγκριτικά με το Μιλάνο. Πέρα από το «ντόρο» της οικογενειακής απόβασης των Καρντάσιαν υπήρξαν και άλλοι λόγοι που τρέλαναν τα φλας τροφοδοτώντας τα διεθνή media στην ιταλική μητρόπολη.

Kαταρχήν να πούμε πως η πρώτη Ελληνίδα trans που «πάτησε» στην πασαρέλα του οίκου Prada ήταν η Καίτη Γραμμά. To stylish μοντέλο που εντυπωσίασε αλλά δεν είχε μπει στο GNTM επειδή σκόπευε να εγχειριστεί, άνοιξε φτερά στο εξωτερικό μετά την επέμβαση. Όπως διαβάσαμε στον ξένο Τύπο έκανα μια  «breathtaking» εμφάνιση στην πρώτη της πασαρέλα σε εβδομάδα μόδας. Όπως έγραψε και η ίδια στο Intsgram «Mετά από 109 χρόνια παράδοσης και ιστορίας, ο οίκος Prada  συμπεριέλαβε transgender άτομο στο show, είμαι περήφανη για την κοινότητά μου, την Ελλάδα, για μένα!».  Τα σχόλια από κάτω την αποθέωσαν. Η Καίτη (το κανονικό της επίθετο είναι Γραμματικοπούλου) πλέον ζει και εργάζεται  εκτός συνόρων.  Το look της στην Prada ήταν εμπνευσμένο από τη Σάρον Τέιτ στο «Valley of the Dolls».

Ο οίκος Versace πάντα ποντάρει στο sexy glam και στις πασίγνωστες καλλονές που τραβάνε σαν μαγνήτης τα βλέμματα. Με αποκαλυπτικά ρούχα έντυσε και φέτος στο show του Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Μίνα Αργκαναζ, Εμιλι Ραταζκόβσκι, Ιρίνα Σάικ , Βιτόρια Τσερέτι, ενώ στο after party τα κορίτσια ήταν ακόμα πιο τολμηρά. Σε ρόλο νύφης είχε την Παρις Χίλτον. Η διάσημη κληρονόμος εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα από κρύσταλλα Swarovski σε απόχρωση tropical pink, απογειώνοντας το outfit με φούξια γόβες, ασορτί γάντια και ένα πέπλο, το οποίο κρατούσε στη θέση του μία τιάρα που παρέπεμπε σε εκείνη που είχε φορέσει η Madonna το 1995 στην καμπάνια του Atelier Versace. Παράλληλα, ήταν ένα déjà vu από τα 21α γενέθλια της, στις αρχές του μιλένιουμ στο Λονδίνο με ένα παρόμοιο φόρεμα σε ασημί.

 

Να πούμε πως η Εμιλι Ραταζκόβσκι ήταν στο επίκεντρο της προσοχής και με δερμάτινη φούστα για τον οίκο Bally. Στην επίδειξη και στο gala του Armani «έσκισε» στυλιστικά η Ιρίνα Σάικ με ανδρικό κοστούμι ενώ θάμπωσε και η Κέιτ Μπλάνσετ, μούσα του label.

Στη νέα εποχή της Bottega Veneta τα νέα αξεσουάρ και τα υπέροχα κρόσσια καταχειροκροτήθηκαν όσο και η Κέιτ Μος, που ανέβηκε πολύ casual  στην πασαρέλα  με τζιν παντελόνι και πουκάμισο καρό.

Tέλος, έκανε αίσθηση το Twinsburg Gucci show με τα 68 πανομοιότυπα μονοζυγωτικά δίδυμα  μοντέλα. Το κοινό τα είδε ενωμένα μόνο στο φινάλε και κατάλαβε τι συνέβαινε. Ηταν μια ωδή στη δυαδικότητα που υπάρχει μέσα μας. Ο καθένας μας έχει δύο διαφορετικές αντίθετες πλευρές, σύμφωνα με τον Michele, ο οποίος δήλωσε πως κάποιες φορές συναντά το άλλο του μισό στη διάρκεια της νύχτας. Μεγάλωσε με δύο μαμάδες, την βιολογική του μητέρα και την δίδυμη αδερφή της, που ήταν πανομοιότυπες και ντύνονταν με τα ίδια ρούχα. Αυτή ήταν σίγουρα η πιο προσωπική του κολεξιόν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View