Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στο πλευρό των κατοίκων της Ανθούπολης

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στο πλευρό τω...

Για τη δημιουργία πλατείας στον χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Τροχαία

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στηρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Ανθούπολης για αναβάθμιση της περιοχής τους και τη δημιουργία πλατείας στον χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Τροχαία και ο οποίος έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από τη Δημοτική Αρχή.

"Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» ήταν εκείνη που ανέδειξε το θέμα, μετά την επίσκεψη των μελών της στην Ανθούπολη και την καταγραφή των προβλημάτων των κατοίκων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης και Θόδωρος Ξυλιάς, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Ακταίου Δημήτρης Καραϊσκος έδωσαν «παρών» σήμερα στη συγκέντρωση πολιτών που έγινε στον συγκεκριμένο χώρο κι έστειλαν μήνυμα στήριξης στους πολίτες της Ανθούπολης.

Ο Κώστας Σβόλης έκανε την εξής τοποθέτηση στον σύντομο χαιρετισμό του στην κινητοποίηση: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω σήμερα εδώ πολύ κόσμο. Η πλατεία είναι για τον Δεξιό, είναι για τον Αριστερό, είναι για όλους μας. Η Δημοτική Αρχή υποχρεούται και θα υποχρεωθεί να συρθεί πίσω από τον Σύλλογο της Ανθούπολης, πίσω από τους πολίτες, πίσω από τις παρατάξεις. Το έχει ξαναπάθει άλλη μια φορά αυτό στο παρελθόν με την πλατεία Καλλιπάτειρας. Ταυτόχρονα, όμως, είμαι και λυπημένος γιατί για τα αυτονόητα, για να γίνει μια πλατεία, για να γίνει καλύτερη η ποιότητα της ζωής μας, πρέπει να κάνουμε μια κινητοποίηση! Ακούμε ένα σωρό πράγματα από πλευράς Δημοτικής Αρχής, για πάρκα, για χίλια δύο, όμως κολλάμε στο να κάνουμε μια πλατεία».

Και κατέληξε ο Κώστας Σβόλης ως εξής: «Εμείς σαν παράταξη είμαστε μαζί σας από την πρώτη στιγμή και το ξέρετε. Ειλικρινά εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί κάτι ανάλογο σε άλλη περιοχή της Πάτρας. Το σημερινό μήνυμα δεν είναι, όμως, μόνο το ότι πρέπει να γίνει η πλατεία. Η πλατεία θα γίνει. Το μήνυμα είναι να είμαστε ενεργοί πολίτες και να αρχίσουμε να ορίζουμε σιγά-σιγά εμείς την τύχη της πόλης μας. Στις επόμενες εκλογές οφείλουμε να ψηφίσουμε όραμα και με λογική για να φτιάξουμε την Πάτρα που μας αξίζει»" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις