Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αντί για πάρκο, αυτοσχέδιο πάρκινγκ στην Ανθούπολη- Στα κεραμίδια οι κάτοικοι- «Μας έχουν εγκαταλείψει»

Πάτρα: Αντί για πάρκο, αυτοσχέδιο πάρκιν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Διεκδικούν τη διαμόρφωση και δημιουργία πάρκου αναψυχής.

Σε αυτοσχέδιο πάρκινγκ έχει μετατραπεί ο χώρος που προοριζόταν για πάρκο, στην Ανθούπολη, κοντά στα σχολεία της περιοχής.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανθουπόλεως Πατρών, Νίκος Κωνσταντινίδης, «ο χώρος είναι εγκαταλειμμένος εδώ και δύο χρόνια, και βρίσκεται μόλις 15 μέτρα από τα σχολεία της περιοχής με αποτέλεσμα  με τον παραμικρό αέρα το σημείο να γεμίζει σκόνη και να  «πνίγεται» η γειτονιά.

Ο Σύλλογος, αντιλαμβανόμενος και την αγανάκτηση όλων των κατοίκων,  έχει απευθυνθεί στο Δήμο ο οποίος μας έχει σε αναμονή, έχουν περάσει δύο χρόνια. Μας έχει εγκαταλείψει. Έχουμε ζητήσει να μπουν έστω παγκάκια και γκαζόν, να μην είναι αλάνα. Έρχονται από διάφορες και περιοχές και παρκάρουν τα αυτοκίνητα, ακόμα και νταλίκες».

Να σημειώσουμε ότι στα σχολεία φοιτούν 900 παιδιά ενώ στο σημείο έχουν γίνει και τροχαία ατύχημα καθώς όπως προαναφέρθηκε πρόκειται για αυτοσχέδιο πάρκινγκ χωρίς προδιαγραφές.

 Το διοικητικό συμβούλιο καλεί όλους φορείς και τους ενεργούς πολίτες της Πάτρας, στην εκδήλωση Διαμαρτυρίας - Διεκδικήσεις, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί στο χώρο έναντι του Πρώτου νεκροταφείου Πατρών που προορίζεται να γίνει πάρκο. Οι κάτοικοι διεκδικούν τη διαμόρφωση και δημιουργία πάρκου αναψυχής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις